/k

Andra familjen Rosander är här men jag sitter ist vid datan och lyssnar på musik.
I morgon så är det söndag vilket är otroligt skönt men endå väldigt jobbigt eftersom det är sista dagen på lovet och sen blir det skola. Ser inte direkt fram i mot det...
Och då börjar också mitt gående igen, det känns skönt att börja igen eftersom jag defentivt inte har gått ner den här veckan eftersom jag snaskade godis typ varje dag.
Dom kollar på någol film där nere så jag får väl gå ner och kolla vad det är men annars kanske jag går och läser eller (tror det eller ej) faktiskt går och lägger mig.
Ah vi får se, puss&kjam.
Karin

Ryan Adams - Oh My Sweet Carolina / Come Pick Me Up



Ensam Hemma

Just nu så sitter jag i vardagsrummet och kollar på teve. Tjejerna gick för kanske någon timme sedan och nu börjar det bli mörkt ute. Jag ska snart börja laga min middag också, det kommer bli kyckling med kroketter men med tanke på att jag inte är den bästa på att laga mat och jag är ensam hemma så jag står för det så får vi se hur det blir.
Bilderna som togs igår kommer jag även lägga upp när jag har tid för det :)

Imorgon är det söndag och då ska jag väll försöka njuta av att det är sista dagen av lov innan jag drar till skolan för att ha massa prov, vi har prov i ungefär alla ämnen nästa vecka. Åh vad jag inte orkar med det, vi får helt enkelt se hur det går.
Det går himla segt att skriva för jag kommer alltid på andra saker att göra, helt enkelt inte på blogghumör antar jag!
Peace out!
Jenny

Shabadabadoooo

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJSAN , sitter i jennys rum med karin och vi lyssnar på musik och hon ritar på ngn kladdsida :) , dom andra sitter uppe i hennes vardagsrum och kollar på ngn konstig film typ , som ni kanske redan vet så är det tacekväll hos jenny idag fast det blev ingen taco kväll utan pizza kväll. nu ska vi bajsa på jennys soffa , HHEEEJ DÅ !!

Idag och igår.

Gårdagen:

1. Med bara shorts på så ramlade jag mitt i allt snöslaskt xD
2. På kvällen så blev det Ben & Jerrys
3. Plus att jag & Karin kollade på Systrar i jeans 2

Idag:


1. Jag & Tvilling köpte en grön energidryck och Riesen :)
2. Vi står såklart och fixar oss framför speglar.
3. Karin knyter skorna för att vi ska dra till bea och köpa Red Bull.
4. Självklart så måste vi ta några ego bilder också.

Peace out!
Jenny

HAHAHAHAHAHAHHA


Aldrig trodde vi att Danny skulle ha sådan skön humor x')
Det är ju nästan pinsamt att vi tycker det är kul, men fy fan vad kul det är när han avbryter sången med "vafan då ..."

Jenny & Karin

Vi har det roligt, det har inte niiiiiii blu blu blu

tjenatjena, sitter och lyssnar på california-metro station med min lilla jennyplutt samtidigt som asterix och obelix står på. Jenny dansar som en mentalt sjuk snubbe men vafan hon är ju så underbar endå x) Idag har vi inte gjort så mycket men hade otroligt kul endå, vi gick till bea och köpte V  ''afternoon wake-up call'' och sen så gick vi till bea igen och köpte en var sin stor Redbull så vi kommer ju typ dö av energi här borta.
I morgon så är det tjejkväll som gäller och lilla jenny och jag ska fixa värsta partyplattan (a) <33
Tråkigt nog kan inte Ronja vara med i morgon för hon är med sin lille Emil i Mariefred så ja vi får helt enkelt ha skojj utan henne. Eftersom vi har sagt till alla att det är tacokväll så vill vi bara att alla ska veta att vi inte alls ska äta tacos utan hemmagjord pizza som vi ska göra.
Nej men nu ska vi göra annat skojj men här får ni en liten låt eftersom jag är så generös.
Har dåligt för vi kommer ha bättre ;O<33
pussochkjam eran lille karin.


Hahaha xD<333333333333

Bedtime Stories.

Hejsan , idag har jag varit med tove, var väldigt roligt eftersom vi inte har träffats på typ 100 år känns det som. Vi gick på bio och vi såg, Bedtime Stories. Den var väl bra.

I morgon så blir det taco kväll hemma hos Jenny, sen ska vi ju sova där också, det ska bli super kul.
So Long
Emma


/ J & K

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
... vi dör här borta gott folk! :O

/ E

Inte på blogg humör ..

Tugga tugga tugga


Är jag den enda som är sjuuukt sugen på extras mint tuggumin?!
Jenny

Insane !



Nu är den nya berg- och dalbanan på Grönan snart klar, den hater insane, den verkar ju sjukt kul. En lite rolig grej är  att jag har åkt en ungefär likadan berg- och dalbana i Spanien och den var jätte rolig så det kommer nog insane också vara.
Så här står det på Gröna Lunds hemsida : Ingen åktur är den andra lik i denna häftiga berg- och dalbana. så det verkar ju lovande.
So Long
Emma

En dag i farsta centrum.

Hejsan, idag var jag i farsta med Linnea, och det var kul drog runt henne där från affär till affär eftersom jag hade massaaa pengar och hon hade typ bara 50 kr efter att ha köpt en mascara, Här kommer bilderna på det jag har köpt.
So Long
Emma



Silvriga örhängen med mönster, Six 49.50 :-
Två T-shirtar, Gina Tricot 99 :- st
Halsband med en liten groda, Ur & Penn 30 :-

Från Blondie till Rödtott alltså,

Eftersom jag såg helt sjuk ut på bilderna som Jennybenny la upp så får ni lite bättre material från mig i egen hög person.

PUSSOCHKJAM, Karin

Pictures.

Här kommer bilderna från dagen! :)


Tsungai som ler så fint under lästiden!


Jag & Karin som muppar runt oss som vanligt.


Sen så färgade Karin sitt hår ... såhär såg hon ut innan.


Såhär såg hon ut undet tiden färgen satt i.


Hur söt blev hon inte när hon väl var klar liksom?!


Själv så har jag kvar min svarta hårfärg ;)

Peace out!
Jenny

Wanted


So Long
Emma

Film kväll.

Hejsan , har varit hemma hela dagen förutom en liten tripp till bea som min pappa tvingade med mig på -.-' , ikväll blir det film kväll hos karin med karin, Jenny, linnea och Tsungai, det ska bli kul vi ska se någon skräck film som tydligen hette "Prom Night" och såklart kommer jag att vara räddast och sitta och kasta godis på alla istället ( jag tror fan jag kommer göra det ) xD , haha se upp tjejer. Ne , men jag får väl hoppas att den inte är för läskig eftersom jag är så jäkla lätt skrämd av skräckfilmer ..
Snart är det middags dags det blir typ lax, och det har inte jag något i mot precis.
Hoppas det blir en lycket kväll.
So Long
Emma



Tror att det är den här vi ska se, någon som har sett den ?

En dag på stan.

Hejsan , var ju i stan idag med karin och det blev en ny frilla på mitt lilla huvud. Är väldigt nöjd , slingade mörka slingor men det blev mer som jag har färgat håret men ändå, man ser mest där bak att det är slingor. Tänkte lägga upp en bild på håret men varje bild jag tog blev dålig, så jag visar sakerna jag köpte istället.
So Long
Emma



En T-shirt från Gina, med trycket So What ? 99 :-


Peace halsband från Glitter 99 :-

It's a damn cold night

Godmorgon världen!
Klockan är runt halv två och jag har precis ätit frukost plus tagit en dush. Idag så händer inget speciellt, funderar på att gå ut och gå på en liten promenad faktist. Mamma åkte ner med sin sambo till Lisö så jag och storebror är ensamma hemma ikväll. Med tanke på ikväll så ska jag vara med Karin, vi hade tänkt ringa en kille och prata med honom ... jah asså fråga inte men vi ska ringa en kille som min bästa vän försökte få ihop mig med för inte så länge sen. För när Karin fick reda på det här så var hon ju bara tvungen att ringa upp honom ;O Hahaha ...
Men nu så ska jag försöka klä på mig, vi ses snart!

Must Haves

Några saker jag bara måste ha just nu , och eftersom jag åker till stan i morgon med karin så kanske jag kommer hem med något av de , anntagligen den blåa t-shirten från gina, LOVE IT !
Kommer även klippa mig i morgon så ni kommer nog få se en bild på min nya frilla i morgon också.
So Long
Emma





Torsdagkväll.

Gissa vem som fortfarande lever? ;O
Haha .. jo som sagt man överlevde dagen men det var knappt. Men jag orkar inte skriva om allt som har hänt idag för att jag har redan gjort det så för att läsa det kolla in min andra blogg lastime.blogg.se.
Just nu så sitter jag i sängen och är ganska små trött, såg nyss dom fina klippen ronja hade lagt in. Så nu vet ni alla hur dålig jag är på att beatboxa. Det är ju ändå inget jag tänker satsa på! Imorgon så hade jag tydligen omprov på ett kemi prov vilket jag inte visste om så jag ska försöka hinna med att plugga till det också eftersom att jag inte kunde någonting förra gången. Imorgon är det fredag och sen är det helg vilket ska bli jätte skönt, nej men hörni nu måste jag verkligen göra annat! Vi ses senare !

Peace out!
Jenny

Jag måste ju bara..


Eftersom att Emma sa att vi skulle bli den största bloggen med fyra personer i så måste vi ju också skriva lite i den! Och eftersom att inte jag vet vad jag ska skriva så slänger jag upp några videosar på tjejerna i bloggen. Tyvärr är inte jag med på någon av dom men tro mig, dom har någon hemsk video på mig säkert också som kommer upp förr eller senare. Menmen, nu får ni ju njuta av dom här medans ni har chansen!





Vi alla visste det!



söta va?



nämnde jag att vi hade en ''beatboxare'' i bloggen? Nej kanske inte, men hon kan ju alltid bli något, eller vad säger ni?



Vet inte ens vad jag ska säga.. Haha, som sagt, titta och njut.




xoxo / ronja

magvärk.

Hejsan!
Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik. Är faktist nyvaken också, jag hade så himla ont i min mage så jag la mig ner för att vila. Men för att inte somna på satte jag på ganska hög musik, men det stoppade inte mig utan jag somnade ändå. Sen så vaknade jag och såg att klockan var kvart/tjugo över när jag skulle varit inne på msn klockan åtta för att prata med mina kära vänner om tider imorgon. Så nu sitter jag som sagt och pratar om det men dom är ju för fan helt konstiga, jag förstår inte ett skit av vad dom säger ?! ;O

Ska snart gå upp och ta en kopp te, sedan funderar jag på att sätta på en film ... även om jag inte kommer hinna se klart den men det skiter jag i. Jag har jätte ont i magen (fortfarande) och jag hoppas på att det ska gå över snart. Jag tror inte att jag sagt detta förut så jag säger det nu, jag hatar att ha ont i magen!! ... Vet inte om ni håller med mig, men det finns väll ingen som gillar att ha ont i magen liksom.
Men nu så ska jag göra mig lite te.

Peace out!
Jenny



Vad sugen jag blev på att kolla på denna film!
Det var sjuuuukt länge sen jag såg den :=

Almost Lovers.


Har aldrig hört talas om bandet eller det kanske e hennes artisnamn?
Aa vettefan men låten är riktigt bra och jag har inte fått riktigt grepp om
vad den handlar om( i alla fall inte exakt.)
Men som sagt så tycker jag om den, okej jag ska sluta skriva nu för nu babblar jag bara på
så hare bra , hejdå

Karin.

Asså värsta ideén !

HEEEEJJJSAN !
har kommit på världens ideé att våran blogg ska bli den förta kända blogg med fyra personer !! , asså visst är det bra ! , sitter i skolan med linnea brevid mig ( hon ville att jag skulle skriva det ) men asså visst är min ideé bra, om ni också tycker att vi ska satsa på det kan ni ju skriva en liten komentar eller något ,
So Long
Emma

Jenny är tillbaka ;)

Hejsan, förlåt för den dåliga upptaderingen från min sida men jag har verkligen inte orkat med att blogga.
Nu sitter jag iaf i skolan och har rast. Nästan alla tjejer sitter här vid mitt & Ronjas bord. Imorgon är det stora dagen, jag ska åka skidor. Herregud vem vet det här kanske blir mitt sista inlägg ;O Haha ...
I dag så ska jag hem eller vänta jag kanske skulle stanna i skolan och plugga lite för att försöka slippa min lästid, nej det kommer inte att gå så bra men jag ska försöka, jag kanske lyckas med att jobba lite. Igår så tog jag det mest lungt, jag lyckades somna två gånger under våran musiklektion så det kanske inte var det bästa. Annars så hade vi bara en matte lektion eftersom att våran idrott var inställd. Jag har ingen aning om vad våran nästa lektion är men jag tror att det är NO eller SO. Aja nu så ska jag kolla in lite andra bloggar!

Peace out!
Jenny

hade väl tänkt att skippa lästiden.

hejsan , tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg eftersom det har blivit lite dåligt med inlägg just nu.
det blir bara ett kort inlägg för jag MÅSTE göra NO och SO satt jag inte får lästid. jag har tagit hem det och hoppas på att bli klar innan nio ikväl ^^ , men det tror jag nog att jag blir annars får jag väl göra rästen i morgon.
Måste ju bli klart till Andra Avenyn som börjar nio.
So Long
Emma

Oasis- Don't look back in anger.

Blev faktiskt lite förvånad när jag gick in på bloggen och såg att ingen hade skrivit så jag får väl dra till med ett litet inlägg.
Ja vad ska man säga, rörig dag helt enkelt och jag tänker inte berätta eller prata om det för jag tänker bara inte det.
Annars är läget lugnt, klarade spanskan vilket jag inte alls trodde skulle hända eftersom det gick sjukt dåligt men men, 13/25 är ju ganska dåligt men man skulle ha minst 11 så aa.
Vi kollade på en film på spanskan också men den sög, det var någon spansk skräckfilm som inte ens var läskig.
När jag kom hem var jag skit trött men gick ut och gick endå.
Ja det får bli lite kortfattat för jag orkar inte skriva något så ha det så bra så hörs vi.
PUSS&KJAM
karin

Dålig uppdatering.

Jag vet att jag har varit jättedålig på att skriva här, men som tur är finns det ju tre andra tjejer som skriver lite i bloggen. Jag älskar att blogga men det är det att jag aldrig har någonting speciellt att skriva om.
Just nu så händer det ganska mycket saker i mitt liv också som jag inte har lust att ta upp i bloggen, även fast dom flesta redan vet om det.

Just nu så har vi iallafall precis haft veckostart vilket är en lektion då min lärare pratar om vad vi ska ha hunnit klart under veckan som kommer just nu. Sitter och lyssnar på musik med Jenny och ska egentligen ha idrottsteori, men eftersom att jag är klar med allt i det så får jag jobba med någonting annat. Vet inte riktigt vad, men tror det får bli NO då vi håller på att skriva om leddjur. SO har jag också iförsig ganska mycket kvar i men jag orkar verkligen inte läsa i boken just nu, alldeles för trött för det. Menmen, nu måstemåstemåste jag jobba så att jag inte får lästid, för det har man ju ingen lust att ha. För er som inte vet det så får man det i den här skolan ifall man inte har hunnit klart med allt man ska vara klar med. Eller ja, då måste man vara här lite av lovet (ungefär tre dagar) och jobba klart med det man inte är klar med. Och faktiskt så vill jag vara ledig på lovet.

xoxo / eran ronja

.

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear
 to always get me through the day and make it ok

I miss you

,

Hallihallå.
Sitter och kollar på tv i vardagsrummet och ska slå Richard nu.
Vi (jag, richard och magnus) kollar på snillen snackar och det är inte så jätte kul men eftersom jag inte har något annat för mig så kollar jag på det. Sen är det Beck tror jag och det vill jag se men jag måste typ välja mellan det och läsa för annars kommer jag somna 1 och då kommer jag dö i morgon.
Ahapp då har man godisförbud men det kommer jag klara eftersom jag inte äter något onyttigt på vardagar kan jag lika gärna hålla ut på helgen också.
Dagens skämt nu då: jag och jenny satt och kollade på the dark knight och så skriker nån kines något kul och då härmar jag det och jennys svar blir: NEJ DU FÅR INTE PRUTTA! Haha :)
I morgon händer det väl inte speciellt mycket utan det blir skola och sen hem och ut och gå.
Och på fredag har vi friluftsdag och då ska jag åka skidor vilket inte kommer gå så bra eftersom jag aldrig åkt skidor menmen. Nej men ni får ha det så bra så hörs vi.
PUSS&KJAM.
karin.

Seg söndag ..

Hejsan ,
Gick typ precis upp ur sängen för har mest legat och kollat på tv hela dagen, är så jävla trött och jag kommer verkligen inte palla att gå till skolan i morgon.. men det måste man ju -.-'
Och i morgon kommer det anntagligen inte hända så mycket heller först skola och sen hem och sega ..
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, har ju inte så mycket annat för mig xD
Snart får man väl fyrkantiga ögon också ..
So Long
Emma

Old pics

Det var tider det!

Jah du ...

Hellu Hellu!
Sitter hemma hos Karin och skriver i bloggen ( daah ) medans Karin byter om tror jag. Idag så sov vi länge och sen så var vi även med söta Ronja. Juste, min och Karins "happy song" är Big City Dreams ja asså den låten som ligger först i iPoden men nu har vi en "kom igen rör på röven" sång och det är Shake it! Och den låten hittar ni efter Big City Drems i iPoden, fråga inte hur vi kommer på allt detta x) (a)

Ikväll så hade jag & Karin tänkt att gå ut, men det är kallt ute så vi får se om vi faktist går ut. Eller bara stannar hemma hos Karin. Vi ville bara säga att vi lever!

Peace out, we love you!
Jenny & Karin

Black and white pics

Blev några foton med min kära D40 (a)








So Long
Emma

/ Emma

Ligger och kollar på filmen Honey , asså den är så jävla bra så om ni inte har sett den .. Se den !
hade tänkt att visa min favorit del i filmen,
 

Alla hjärtans dag !

Hejsan , hoppas ni har haft en bra början på alla hjärtans dag .. det har inte jag .. är sjuk -.-' min hals känns som jag har typ bomber i halsen varje gång jag sväljer eller något sånt, det är svårt att förklara.
men jag hoppas ni har en fortsatt trevlig alla hjärtans dag.
Love Ya
Emma
 

metro station - shake it



Filmen säger allt!

Peace out, we love you!
Karin & Jenny


min fredagkväll i bilder.

har haft en slapp-fredag och här kommer hela kvällen i bilder.

   
   
  
Love Ya
Emma

Videblogg.


Videoblogg från mig & Karin :)
Den är lite lång, men det är värt det!
Ni får ju se mig och karin PRATA plus att ni får se min fina dörr.

Peace out!
Jenny


bläääääääääääääääääää, jag hatar rubriker

Nej men halihallå,
Min må bra mätare lyser grönt och här sitter jag i Jennys säng och väntar på att hon ska äta klart.
Efter det ska vi dra hem till mig och äta och sedan kommer Ronja.
Har kommit på ett lite bättre chema till min vardag än den jag har nu, så jag går altså från
''deprimerad och sjuk i huvet'' till glad, mer pratglad, rolig(det är jag i och för sig redan), ja ni fattar vinkeln. Lyckligare helt enkelt. Nej men vi hörs, så ha det bra.
Karin.

Exakt så här tråkigt har jag nu

Namn? ronja nilsson
Exakt ålder? 13 och 6 månader snart
Vart bor du? skogås och haninge
Bor tillsammans med? mamma, john, robin, richard och razmus. ibland pappa.
Färg på ditt hus? rött tegel.
När är du född? 1995
Klass? 7s distra
Vilket år tar du studenten? orkar inte räkna
Något jobb? nix
När gick du upp i morse? halv åtta
Ska du sova ikväll? det tror jag nog
Duschat idag? duschar bara på kvällar
Kramat någon idag? Yes.
Pussat någon idag? jepp.
Vad har du ätit idag? en halv potatis
Dagens klädsel? baggie jeans, randig t-shirt och svart tjocktröja
Dagens smink? bara mascara
Dagens sötnos? harald, alltid
Dagens roligaste? jenny

SOCIALT


Vem kramade du senast? emil
Hur många har varit otrogna med dig? tre tror jag
Har du pojk-/flickvän? mm..
Vem pratade du med i telefon senast? emil
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? '' hihi x)<33333333333 ''
Film? många
Artist? rmk
Mat? vet faktiskt inte, gillar det mesta
Dryck? cocacola
Färg? rosa
Stad? stockholm
Land? sverige
Ämne i skolan? svenska

SENASTE

Person du tänkte på? han vet.
Gången du spydde? nyår
Gången du grät? igår
Gången du var i Göteborg? runt sex år sedan
Gången du var i Stockholm? just nu
Personen som såg dig gråta? jag vet inte

ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt? svart
Hund eller katt? katt
Tv-spel eller datorspel? dataspel
Singel eller upptagen? upptagen
Hångla eller puss? hångla
Lunarstorm, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? bb
Svart hår eller blont? brunt
Choklad eller lakrits ? choklad
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? höger
Coca cola eller fanta? cola
Pizza eller kebab? olika, spelar ingen roll
Randigt eller prickigt? randigt tror jag
Älska eller älskas? älskas
Leva eller dö? det varierar, leva just nu

ANTAL

Personer du älskar? många
Personer du hatar? många mera
Personer du hånglat med inom en vecka? en
Personer du verkligen saknar? några stycken
Person som har mest betyldelse just nu? jag vet inte

VEM:

Vill du kyssa nu? ;o
Ska du träffa imorgon? jag vet inte än.
Sjöng du senast för? mig själv
Spelade du tv-spel med senast? iförregår
Vem har du inte varit med på länge? uhm, carolina kanske
Vill du ta med på en romantisk resa nu? hihi
Är söt? karin

VAD :

Gör dig glad? han
Gör dig ledsen? jag själv, mästare på det
Vad vill du helst göra nu? få bort min halsont
Önskar du att du slapp göra? frysa
Vill du ha nu? sälskap
Önskar du dig i födelsedagspresent? bärbar dator
Längtar du till? söndag
Tycker du om dina betyg? kan bli bättre
Ångrar du i ditt liv? ojdå, det tänker jag inte rabbla upp här
Är det bästa som hänt dig? jag vet inte
Hur mycket är klockan? halv fem

xoxo ronja

i love music.

Humöret är på topp och jag vet inte ens varför :)
Skolan har faktist gått bra idag jag blev klar med engelskan, klarade av min franska, jag glömde inte bort att ge hundra kr till cicci och jag ... okej jag jobbade inte så bra på min NO lektion. Men allt kan inte gå bra, hur mycket ska ni begära av mig? Har också varit ovanligt med flumm och garvat åt bara sådanna saker som jag tycker är roligt, haha. Hade nästan glömt bort att det var fredagen den 13 idag tills jag såg emmas lilla inlägg här under. Men nu så tänkte jag sätta mig och fixa med lite nya låtar till iPoden, så om ni nu tjejer inte blir glada med låtarna så får ni skylla er själva! Haha nej jag bara skämtar men om det inte blir bra så är det bara att säga till!

Peace out!
Jenny

Otursdagen ?

Hejsan svejsan , Fredagen den 13 . . har jag haft otur .. njaae, har skit ont i halsen och tror att jag kommer få lästid på spanskan men annars har dagen varit helt normal.
Love Ya
Emma


Nya låtar?

Okej hörni, jag har funderat på att upptadera våran iPod med lite nya låtar!
Även om jag lyssnar på myyycket musik, så behöver jag lite tips. Vad finns det för bra låtar? Några förslag eller önskemål? Det är bara att säga till!

Peace out!
Jenny


Juste tjejer (Emma, Ronja, Karin ah ni bloggtjejer) ni får säga till om ni inte tycker att iPoden ska få nya låtar.

nattinatti

Förlåt för att jag inte skrivit i bloggen ikväll, men jag har faktiskt inte skrivit i min egen blogg knappt heller om jag ska vara ärlig.
Är väldigt trött just nu och så, tror därför att jag ska duscha nu och efter det sova faktiskt.
Ska bara lägga in en rolig grej först och en låt.

HUR VET DU ATT DU ÄR ETT PUCKO?

1. Du blev påkörd av en parkerad bil.
2. Du tror att de e iskuberna som håller frysen kall.
3. Det tar dej 2 timmar att kolla på en 60 minuters film.
4. När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.
5. Du ville ha en ny munk eftersom det var hål i den förra.
6. Du ringer nummer-upplysningen för att få numret till 112.
7. Du ställer dej på en stol för att höja ditt IQ.
8. Du snubblar över en sladdlös telefon.
9. Du säljer bilen för att få pengar till bensin.
10. Du kastar en sten mot golvet och missar.
11. Du försöker dränka en fisk.
12. Du köper en sol-driven ficklampa.
13. Du blev inlåst i en livsmedelsäffär, o svalt ihjäl.
14. Du glömmer bort att andas.
15. Du spelar piano med en gurka i fickan och tror att du spelar squash.
16. Du övar på att nicka med ett bowlingklot.
17. Du räcker upp långfingret istället för tummen när du ska önska folk lycka till.
19. Du övar på att simma i ett badkar utan vatten
20. Du går baklänges i motvind för att få känslan av att gå i medvind.
21. Du har Mr. Bean som idol, eftersom han har så smarta idéer.
23. Du hoppar bungyjump utan lina eftersom du inte litar på gummiband.
24. Du spara alla kärnor från frukter du äter och tror att du har världens största kärnvapensamling.
25. Du tror att om storkarna utrotas dör också människosläktet ut.
26. Du skolkar på håltimmarna.
27. Du tror att marsvin är ett utomjordiskt svin.
28. Du låser dörren och slänger nyckeln genom brevinkastet för att inte tappa den.
29. Du blinkar så sällan som möjligt för att spara på ögonlocksmusklerna.
30. Du ramlar nerför trapporna eftersom det går fortare än att gå.
31. Du häller tvättmedel över tv:n när de visar dokumentärer för du tror du ska få se en dokusåpa,
32. Du bär alltid flytväst när du surfar på Internet.
33. Du säger till världens biffigaste dörrvakt att han bör dra ner på stereoiderna.
34. Du ger dricks till en drickaautomat.
35. Du smiter in på gratis-bio.
36. Du betalar för smakprov.
37. Du planerar en överraskningsfest för en kille som är synsk.
38. Du blir inlåst i ett rum med öppen dörr.

Haha, det tycker iallafall jag var kul!
Och nu till videon.



Det känns-hela tiden.

Att vara glad på utsidan men ett vrak på insidan,
Att vara besatt av något du inte kan få,
Att vilja uppleva något som aldrig kommer hända,
Att alltid ha ett tryck i magen som inte vill försvinna ,
Att aldrig riktigt kunna andas för något kväver en,
Att man oftast bara vill stanna hemma,
Att det alltid känns tungt långt ner i hjärtat,
Att gråttklumpen alltid är där,
Att det bara är en fråga om tid tills man bryter ihop,
Att älska någon omöjlig,

Det är så jag mår, av en skitsak.

Karin.

halsont, spanska och en kopp te.

Hejsan svejsan , ligger i min säng och har så jävla ont i halsen,  jag har haft det hela dagen och tänkte egentligen inte gå till skolan. Men det gjorde jag och det var ju bra eftersom jag hatar att missa saker i skolan så man kommer efter.
Nu måste jag göra spanska läxan också vi har värsta provet i morgon och jag har bestämmt mig att iallafal få godkänt på det här provet, så därför måste jag träna ikväll.
Så nu kan jag inte skriva mera, ska gå och hämta en kopp te och hoppas på att det lindrar mitt ont i halsen en aning och börja plugga till spanskan, så önska mig lycka till imorgon med provet.
Love ya
Emma

 
   


/ Emma

Hejsan Emma här sitter och kollar runt lite i andras bloggar och fick reda på en lite rolig sida http://www.wordle.net/.
man skriver typ in sin bloggadress och så kommer det upp en bild med massa ord.
jag tror orden är tagna från dom senaste skrivna inläggen.
Love ya
Emma


Alla sätt är bra utom de dåliga ....

... är det ordspråket som jag valde till min fabel, men fråga inte vad en fabel är för något för det har jag inte riktigt listat ut än. Iaf vi fick precis rast och har haft svenska, efter rasten så ska vi ha matte. Sitter och lyssnar på paramore, men det byts ofta eftersom att jag har ett par olika låtar på min mobil. Idag så har vi bara lektioner i skolan vilket är ganska skönt, även om vi kanske inte har mina favorit ämnen ... men herregud säg någon gång vi har det liksom?
Aja. nu ska jag göra annat.
Peace out!
Jenny



Three Days Grace - Are you ready
Bjuder även på en låt! Om du sett filmen "Raise your voice" så borde du känna igen den!

?

Nu hade någon tydligen skrivit igår i den här bloggen att jag var hemma hos rikardh i Hökarängen, vilket inte var jag (?)..
Det gör iförsig inte så mycket att någon skriver ''jag sitter hemma hos Rikardh i Hökarängen'' ville bara säga att det inte var jag som skrev det! Jag var inte ens där klockan sex på kvällen, var påväg hem eller satt och geeka gh just då.
Menmen, dom tycker väl att jag uppdaterar så dåligt här i bloggen så att dom tillochmed måste låtsas vara jag, hahaha!
Det är faktiskt väldigt svårt att skriva i två bloggar samtidigt, men jag försöker så gott som möjligt.

Har egentligen Svenska just nu men blev bara tvungen att säga att det inte var jag. Menmen, nu måste jag jobba med Svenska, vi håller på att skriva om ''sagor'' och sånt där, som tydligen ska vara klart idag (?!)
Ojojoj, nu måste jag börja jobba.

hejs / ronja

Skolan 08.33

Lektion om 3 minuter och då dör jag, nä egentligen inte för vi ska ha svenska och det är inte så jävla tråkigt utan riktigt kul ibland också äger jag ju på det :)
Emma sitter brevid och är inne på missbimbo.com som hon tycker är skit kul, det är typ någon sida där man är en bimbo och klär henne och så gör man massa grejer så man får BD vilket är bimbodollar och så kan man få poäng och grejer.
Tsungai sitter på bordet framför oss här och spelar samma sak, dom är lite konstiga xD
Och nu fick Emma reda på att hon var fet på missbimbo , haha :)
Efter svenskan har vi No tror jag? Sen har vi något och sen har vi So sista dagen, jag tror det kan bli en ganska skön dag.
Och när jag kommer hem ska jag självklart ut och gå.
Nu kom cicci in (svenskaläraren) så jag avrundar här.
puss och kjam.
Karin.

Lyckad mattelektion ?

Hejsan svejsan alla glada bloggläsare !
Har precis ätit middag och jag åt ovanligt mycket ! typ tre potioner (!?)
haha om ni inte visste så är jag otroligt liten i maten ..
Men det var så god mat idag kykling med pommes och bearniessås (stavas det så?)
Memen , vad har hänt idag då .. dagen började med trä slöjd och den var ju jobbig som vanligt man är liksom as trött och så allt jävla sågspån och skit .. a det suger ! sen så var det SO och vi kollade på en film hela lektionen, det var en fakta film typ så det var väl inte så roligt kanske och sen var det matte.
Haha tro det eller ej men enligt mig var matten väldigt rolig, mycket roligare än vad den brukar vara när vi har matte med harald (våran matte lärare) vi hade inte matte med honom idag för han var hos 8:orna så vi fick ha våran SO lärare.
Ni kanske undrar hur f*n en matte lektion kan vara kul och det ska jag nu berätta !
jo det är kul på en mattelektion om man förstår alla tal som man räknar och knappt behöver be om hjälp.
om man har bästis brevid sig och kan små snacka med henne.
Och om man har emil framför sig som sitter och gör alla konstiga ljud han nu kan göra haha fråga mig inte men han kan göra hur mycket roliga ljud som helst och jag försökte härma honom.
Matte kan säkert vara roligt på många andra sätt också men just min matte lektion idag var riktigt lyckad.
Love Ya
Emma

Go' kväll?

Ja så nu sitter jag och kollar på Go' kväll och fråga mig inte vaför men jag brukar göra det xD
Det är lite små trevligt på någe sätt. Om 40 minuter ska jag se ''halv åtta hos mig'' och efter det så ska jag väl se vad det är på dom andra kanalerna men om det inte är något kul ska jag som vanligt gå upp och läsa, men jag måste gå och lägga mig i tid i dag för jag somnar aldrig innan elva utan typ offtast efter tolv eller lite innan och då är jag skit trött dagen efter så jag måste  lägga mig i tid!!
Jag har inte gått idag utan jag var med emma i stället så jag får gå på lördag.
Ja vad ska jag säga?, nä jag slutar väl här och så får ni hoppas på att det någon gång kommer ett långt inlägg från mig.
Ha det bra och njut. :)
Karin

Latdag ! ..

Sitter hemma hos Rikardh just nu i hökarängen ,

Videblogg.


En misslyckad videoblogg! ;)
Ajja, det är bara att njuta av showen!

try to kill the time

Äntligen kan jag logga in här också!
Jag vet inte varför men nyss så gick det inte och som jag sa igår så blev det konstigt så jag kunde inte dela in alla inlägg i kategorier. Idag så har jag gått runt med träningsvärk i röven, inte allt för skönt ska jag säga er. På träslöjden så blandade vi sement och Ronja skvätte sement på mina skor så nu är dom jätte fina. Jobbade även bättre än väntat på matten, framsteg för mig! Just nu så sitter jag och har tråkigt, ska försöka mig på att fixa kategorierna nu!
Peace out!
Jenny

Trött!!

Sitter i skolan med Jenny, och Emma och Lilla Karin står bakom mig, vet inte riktigt vad Emma håller på med men Karin står iallafall och håller på att plågar mitt hår.
Jag har iallafall precis varit i kiosken och köpt en powerking, hade först inte råd men fick sju kronor av Emil och det behövdes kan jag säga! Höll på att somna nyss när vi tittade på en film på SOn, jag försökte verkligen att lyssna men helt plötsligt så märkte jag att jag satt och blundade och min SO lärare stod och höll på med sina fingrar på mitt huvud så att jag skulle vakna till liv, sen så hon med ganska sur röst att jag skulle ta av mig jackan och sätta mig upp ordentligt, men det funkade verkligen inte kan jag säga! Nu ska jag skriva lite i min andra blogg och sen så börjar väl antagligen NO lektionen.

xoxo / ronja.


GODIS

VILL HA GODIIIS NU !
Emma (a)

Borde egentligen inte ha lagt upp den här bilden för man blir ju bara ännu
mera sugen !


TRÖÖÖÖÖÖTT

En trött Karin här. Sitter i skolan och har rast men vi börjar typ om 6 minuter.
Emma sitter här brevid och spelar något spel, vet inte riktigt vad, det är inte så många i klassrummet för
typ alla killar sitter inne i korv rummet töntar sig i något tönt spel.
Jag vill sova! Men det kan jag ju inte och snart kommer någon jävel in och typ säger att det är lektion -.-
Jag tänkte inte skriva ett så långt inlägg utan bara kika in och säga hej typ.
Det kanske kommer något inlägg i kväll men vi får se.
Ha det bra tills vidare
Karin

Lite kort.

Hejsan,
Jag har börjat att sätta upp kategorier. Har dock inte hunnit dela in alla inlägg i kategorierna än för hela blogg.se dampar för mig, (jag har tur att jag kan skriva inlägget nyss var det helt muppat) men jag tänkte förklara lite kort bara. Så allas namn är en kategori där kan du gå in om du t.ex. bara vill ha inlägg med typ jag vet inte Ronja, och sen på allmänt (där även alla som jag inte har hunnit dela in än ligger) så finns det inlägg som är från två eller fler personer!
Men nu så ska jag sova,
Peace out!
Jenny


Bjuder även på en klassiker! ;)
Jonas Brothers - SOS

äntligen ett inlägg från lilla Emma

Haha som ni läste i det förra inlägget så var det någon som kom fram till jenny i dag på musiken och sa att vi måste börjar skriva mer i bloggen, det var faktiskt jag (a) och nu kommer inlägget du ville ha jenny <3 ,
så vad har hänt i dag, ingenting faktiskt gick hem direkt efter skolan, skulle egentligen vara med karin men det blev inte så.
Som kanske några vet så ska jag slinga mitt hår snart och toppa lite, har inte klippt mig på jag vet inte hur länge så det var dax för det nu.
men det är ett litet problem jag vet inte om jag ska slinga ljusbruna eller mörkbruna slingor, Karin (i bloggen) tycker mörkbruna, någon som kan ge mig lite tips.
Men jag tror det blir mörkbruna.
Love ya
Emma
jag glömde inte skriva namnet den här gången (a)

Kom igen tjejer!

Okej så idag på slutet av våran musik lektion så kom en viss tjej fram till mig och sa "Vi skriver för lite i vår blogg, du skrev det igår och det är sant, vi måste börja skriva mer!" ... Tror ni hon har skrivit idag? Nej.
Okej så vi måste verkligen börja upptadera mer hörni! Ni kan väll iaf försöka klämma in ett inlägg om dagen, det ska väll inte vara allt för svårt?

Aja idag så har det varit skola, helt okej antar jag om man bortser från denna hemska idrotts lektion vi hade. Jag driver inte när jag säger att jag trodde jag skulle dö, jag är fullt medveten om att jag inte har bra kondition men den där uppvärmningen var föööör mycket! Men jag lever än så länge, så nu ska jag njuta av det ;)

Peace out!
Jenny

Aktivitetsdag

Okej så vi ska tydligen ha aktivitetsdag och vi får några alternativ att välja mellan.
Jag och Ronja hade svårt att bestämma hos men har äntligen kommit fram till att vi ska åka skidor, som jag har skrivit tidigare i bloggen så har jag bara åkt skidor en gång i mitt liv och jag ramlade, jag tror jag var runt fem.

Så det här är vad jag tror om denna dag:
Jag kommer ramla av liften påvägen upp
Jag kommer att köra in i ett träd
Jag kommer ramla flera gånger
Jag kommer att ha brutit flera ben i kroppen

Så vi får se hur det går, jag och Ronja ska försöka att överleva!
Önska oss lycka till!
Peace out!
Jenny

Det här kommer jag lätt att klara av! ....
Eller så ser jag ut såhär när jag ramlar av liften :O

Dålig uppdatering.

Nu för tiden så känns det som det börjar bli väääldigt dålig uppdatering i den här bloggen, iallafall för mig.
Det är faktiskt väldigt svårt att hålla bloggskrivningen uppe när man håller på med två bloggar samtidigt.
Sitter iallafall på musiken nu och har jättemycket huvudvärk och så, känner verkligen för att gå hem men då skulle väl mamma antagligen bli jättesur så jag känner mig nästan tvingad att vara i skolan just nu, haha.
Idag så händer iallfall ingenting vad jag vet, kanske ska fråga någon om den vill göra något skoj efter skolan ifall jag orkar.
Finns egentligen inte så mycket att skriva. Kom försent till skolan imorse, 40 minuter faktiskt. Fast jag åkte tillsammans med Robert(tror jag han heter?) Emil och Rikardh till skolan. Fast nu ska jag titta vidare och självklart läsa kissies blogg, ett måste för mig!

xoxo / ronja

Godis time.

Fy vad dåliga vi har blivit på att skriva hörni! Nej vi måste verkligen bättra oss och börja skriva mer.
Så idag så kom det upp en videblogg, vad tyckte ni om det? Borde vi göra fler? Haha det kommer vi säkert att göra hörni ;) Just nu så har jag precis borstat mina tänder och ska snart hoppa i sängen. Mamma kom hem idag och hon hade köpt med sig massa godis till mig, mums! Innan jag lägger mig så ska jag ladda in lite musik i mobilen så att jag inte glömmer det som jag brukar göra. Har väll egentligen inget att säga er mer än det jag redan sagt!

Peace out!
Jenny


1. Mamma kom hem med en stor förpackning Geisha!
2. En halv stor förpackning med mentos, dock inte den på bilden för den jag fick var omöjlig att hitta på bild.
3. Mumin tuggummin, burken på bilden är dock bara en utav smakerna eftersom att jag fick en burk med blandade smaker.

Ronja här

Inte blivit så mycket bloggande på dom senaste dagarna / helgen då jag försökt fixa i min egen blogg, gjort en ny som ni gärna kan kolla in genom att trycka här  eller så går ni in senare på singtonight.blogg.se, funkar lika bra.
Ja, vad har jag att säga. Inte så mycket egentligen.
Juste, angående videoinlägget nedanför så måste jag ju säga att någonting om.. finns egentligen inte så mycket att säga. ''sexig'' rumpa har man ju iallafall inte direkt, hahaha! Men hedda är ju som hon är.. Jaja, nog pratat från mig. Imorgon så är det iallafall skola som vanligt och jag börjar åtta i fridhemsplan men folket i min klass vet ju hur jag är när det gäller att passa tider! Hihi, puss å kram!

Videoinlägg.


En liten videoblogg från Karin & Tsungai,
Även om jag pratar mycket, Hedda filmar ett tag och massa andra är med!

Peace out!
Jenny


Here today, gone tomorrow

Och nu kommer jag hit direkt efter att ha upptaderat i min andra blogg!
Sitter i mitt helt nystädade rum (!!!!) och är as trött. Det är söndag och jag tar det bara lungt, som vanligt. Haha ja ni vet ju redan vad söndagar innebär för mig. Mamma och hennes sambo ska bort idag så jag och storebror blir ensamma. Det känns lite konstigt att skriva allt det här eftersom att jag typ skrivit samma sak i min andra blogg x) haha , iaf jag gjorde det här testet som Emma hade gjort (ja hon glömde att skriva sitt namn så att alla vet att det är hon ... igen) och jag blev även som hon 60%. Jag har inte så mycket mer att säga nu, så Bai bai!

Peace out!
Jenny

Ja då har man varit ute och gått..

 ..och jag måste säga att medans man går och efter så känner man verkligen hur skönt det är. Det är inte speciellt jobbigt utan riktigt härligt och det tar typ exakt 40 minuter för mig att gå 3 km.
Jag tror det är 3 km i alla fall.
Resten av dagen ska jag väl läsa och göra andra trevliga saker.
Har inte mycket mer att tillägga.


Theres still a little bit of your song in my ear
Theres still a little bit of your words I long to hear
You step a little closer to me, so close that I can't see what's going on.

Karin.

Seg söndag.

Sitter och lyssnar på musik, inte direkt ovanligt om man säger så men endå.
Ska kanske ut och gå sen eller egentligen ska jag ju det men vet inte om jag orkar. Får känna efter då helt enkelt.
Som rubriken visar så är de en otroligt seg söndag och till råga på allt så är det otroligt tråkigt väder, mulet och blött.
Jag vill ju ha sommar!! Det finns inget dåligt med sommaren.
Nu är det bara kallt och jobbigt.
Imorgon är det måndag och jag orkar inte gå till skolan för vi har säkert No , tror jag i alla fall och jag ligger ju rätt mycket efter i No men jag skickade faktiskt hem skiten men dum som jag är så tog jag inte med Kemi boken.
Måste göra lite engelska också, vilken tråkig dag det blev helt plötsligt -.-
Nej nu ska jah sluta deppa och göra något annat , hare bra.
Karin


Blogg test

60%How Addicted to Blogging Are You?
Ett litet roligt test , How Addictet to blogging are you?
själv är jag 60 % hur mycket är du ?
vet att bilden ser lite konstig ut (a)

Dagens bild.


HAHAHAHA!
Är det bara jag som bli grymt glad bara utav att kolla på bilden ?
Ah för er som inte redan vet det så är det: Chandler & Joey från vänner!

Peace out!
Jenny

this road is all you'll ever have

Hellå på er alla!
Jag ligger i sängen och vaknade för några timmar sedan, typ runt halv två tror jag. Igår så skrev jag inte så mycket (jag som brukar blogga ganska mkt om dagen) men jag skrev mer i min egna blogg vilket kan hända att jag kommer göra ibland! Som ni förstår då så driver jag två bloggar även om jag inte driver denna själv. Men som sagt så om jag inte skrivit så mycket så kika in på lastime.blogg.se eftersom att jag även bloggar där.

Idag är det lördag och jag ska försöka ta det lungt eftersom att jag verkligen är as trött. Igår (eller nej idag klockan var runt halv tre på natten/morgonen) så somnade jag framför datorn när jag satt och kollade på lite klipp på datorn. Så när storebror kom in och såg det så fick jag borsta tänderna direkt och sen lägga mig och sova. Som sagt jag har ju sovit mycket idag men har även kollat lite på top model kanada som gick på trean.
Nej men hörni nu har jag inget mer att säga!

Peace out!
Jenny

Klädprovning

Hejsan , just nu sitter jag med karin i mitt rum och hon går igenom alla mina kläder som jag har tänkt att slänga och säger ungefär så här till varje plagg
- Jag trodde du gillade den här !?!?
eller
- Den här köpte du fan i 6:an den kan du inte slänga !?
eller
- Jag ta den här om jag får ?
Men men karin är som hon är och det gillar jag , idag ska jag sova hos karin som ni kanske vet fast vi ska äta hos mig eftersom det blev godare mat hemma hos mig enligt mig och karin.
Ikväll vet vi inte riktigt var vi ska göra men det blir väl något i stil med äta, kolla på let's dance, kolla på samatha och någon stans där i mellan gå till bea och köpa frukt och choklad så vi kan doppa frukt i chokladen (a)
Men nu ska jag packa mina kläder och sedan äta sen gå till karin.
See Ya
Emma

Fredag och jag slutar tidigt :)

Hellu Hellu!
Just nu så har vi rast men vi börjar snart igen, sitter här med massa folk och nu kom Karin också. Sitter och lyssnar på Paramore (a) Idag så har jag ingen franska så jag slutar efter nästa lektion men alla andra i klassen förutom en tjej till och jag har språk så dom går en timme till. Och juste har ni sett att det snöar ute? JAG HATAR SNÖ !!!! ... jag vill ju bara ha sommar liksom så man blir så nere när man ser att det snöar.
heeeeeeeeeeeeeeeeej/karin<333


... Och nu skriver Jenny igen :) Haha jag ska börja kalla Karin för Karim eftersom att hon nyss skrev fel och jag tyckte det var as kul. Jo jag vet att jag har dålig humor men vad kan jag göra åt det liksom? Så det är fredag idag, hur skönt är inte det? Jag ska sova som bara den för jag är as trött även fast jag gick och la mig och somnade klockan 12 liksom !? Men nu ska vi ha engelska ( sen slutar jag !!! ) så jag måste gå nu hejdå!
Peace out!
Jenny

Here we go again

Sitter som vanligt i skolan bredvid Jenny och har precis haft SO. Vi redovisade våra saker som vi hade skrivit om gregisk mytologi, det gick väl sådär .. jag jobbade tillsammans med Jenny och Linnea, vi hade en text som vi delade upp på tre, och eftersom att dom tyckte att jag hade jobbat minst så fick jag mest del av texten, konstigt va? Saken är den att jag absolut hatar att läsa upp saker för klassen, speciellt nu när min röst låter helt mongotrippad när jag är förkyld, haha!
Men iallafall eftersom att Jenny fick minst del av texten och fick första delen så gav jag henne dom sista två meningarna av det jag skulle läsa, fattar egentligen inte vad det skulle göra för skillnad men liksom, alltid skönt att bli av med något. Även fast det faktiskt inte var så jobbigt den här gången att läsa upp.

Och så har vi ju det är med Svenska provet, det gick bra.. Bättre än vad jag trodde faktiskt. Fast blev ändå lite smått besviken för att jag fick ett poäng från MVG. Jag fick 52 poäng och för MVG skulle man få 53.. Menmen, jag tror faktiskt det inte gör så himla mycket utan får istället plugga lite mer till nästa prov.

Idag så ska jag iallfall vara med Rikardh som igår tror jag, bara det att jag ska hem till pappa efter skolan. Det kommer tyvärr säkert ta väldigt lång tid att komma dit eftersom att min sista lektion är borta i Fridhemsplan, och min pappa bor i Haninge. Menmen, det löser sig. Rikardh kanske skulle med dit också så jag kommer säkert bli tvungen att åka till globen efter skolan för att möta honom och sedan åka till min pappa.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva så ja, skriver mer senare.
xoxo / ronja.

Paramore - Hello Hello

Haha det blir mycket Paramore nu,
Men vad ska ni göra åt saken ? x) <333




Peace out!
Jenny

I'm high above the clouds

Kvälls inlägg,
Sitter som vanligt på sängen och idag så går jag igenom all min musik. Hade tänkt slänga upp en härlig låt här på bloggen till er men jag har lite svårt att bestämma mig för vilken låt jag ska ta så vi får se hur det blir med det. Klockan är fem i nio och jag är faktist inte trött så det blir väll sent ikväll, haha nej jag bara skämtar vi får se vilken tid jag går och lägger mig. Jag kommer väll förmodligen slänga in ett litet god natt inlägg som jag får för mig att göra varje kväll. Funderar på att lägga mig och läsa för jag håller på med tredje twilight boken, men jag har nästan inte orkat läsa alls så jag får se hur det blir med det.

Jag och Ronja pratade om att gå på bio i helgen så ska snacka med henne om det imorgon så får se om det blev av, först så hade vi tänkt att gå på " i taket lyser stjärnorna" eftersom att vi båda har läst boken och tycker den är jätte bra men sedan så kom jag på hur gärna jag vill se "benjamin buttons otroliga liv" så vi tänkte gå på den istället. Men som sagt jag vet inte om det är säkert än! Så imorgon ska vi redovisa i SO eftersom att det tydligen var idag och sen så har vi franska där jag inte fick min läxa förra gången så har inte kunnat göra den.

Peace out!
Jenny



Det fick bli Paramore - Adore.

Jag ser det snöar !

Hejsan svejsan,
Ligger och kollar på "Room raiders" faktiskt ganska roligt.
Imorgon blir det sova hos karin som gäller , vi kanske skulle sova hos jenny alla tjejer om vi skulle ha tacokväll där men det blev inte så eftersom vi ville vara ensamma hemma hos jenny men sen visade det sig att hennes brorsa skulle vara hemma. Så det blir hos karin jag sover i morgon , så om ni vill något så har jag mobilen med mig (a).
Var väl inte så mycket mer jag hade att säga , kommer lite bilder från när jag gick hem från Jenny förut haha blev så fascinerad av all snö x)

Inte så bra bilder eftersom dom är tagna med min mobil ,
klicka på bilderna för att göra dom större.







Och dum som jag är så har jag
såklart tygskor på mig .. !

HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH.

Äh ... typ hej ?
Jag ligger i min säng med emma brevid mig som sjunger om hur trött hon är x) Efter en håååård dag i skolan så är vi hemma och tar det lungt bara tjockar oss som vanligt. Imorgon är det fredag och då ska Emma sova hos Karin och jag har inte något som är direkt bestämt men kommer förmodligen att hitta på något!

Just nu så sms:ar Emma till Karin och jag sitter här och prata med henne trevlig som jag är :) (a) Ikväll så ska jag äta prinskorv med stekt potatis, inte för att det hör hit men jag tyckte det var viktigt plus att jag inte har något att skriva! Men nu så ska jag återvända till allt annat, ja alltså Emma :)

Peace out!,
Jenny & Emma


@ skolan

Sitter i skolan nu bredvid Osman, lånar Williams dator som man knappt ser skärmen på för den är så jävla smutsig.
Jaa .. vi har egentligen slutat men det är några som sitter kvar i skolan och gör väl egentligen ingenting speciellt. Händer väl inte så mycket här egentligen förutom att Katja verkar ha damp för att någon har tagit hennes mobil ''undrar vem det kan vara?'' haha!
Menmen, hade egentligen ingenting speciellt att skriva, sitter egentligen bara och väntar på att klockan ska bli tre så att Rikardh slutar eftersom att jag ska hem till honom efter skolan. Men jag tror faktiskt att William ska ha datorn nu så får skriva mer senare när jag kommer hem.

xoxo / ronja

Nytt rekord för denna förkylning -

Jag nyste nio gånger i rad, och sen en till efter någon minut. Slå den ni! Även fast det kanske inte är någonting positivt att slå rekord för, men det är ju alltid något, hihi. Nu känner jag att en till nysning är påväg. Jag hatathatarhatarhatarhatarhatar gånger tusen mera hatar att vara sjuk eller förkyld. Men nog om det!

Nu så sitter jag iallafall i klassrummet som blir tvungen att stå ut med mitt gnällande om min förkylning, ska snart ha någon lektion men vet faktiskt inte vad det är för någon.
För er som vill veta vad Jenny gör så sitter hon och lägger in massa bilder från sin mobil till sin dator .. jag undrar hur många som tror att vi är värsta datornördarna i den här skolan, iförsig så kanske det stämmer. Vad vet jag, hihi.
Efter skolan så ska jag nog hem och ta det lugnt tror jag så att jag blir bättre tills helgen, men jag har verkligen inte lust med att vara hemma. Jag var ju hemma hela dagen igår, så jag får hoppas att någon uttråkad jävel vill göra någonting idag.
Nu börjar åttorna sakta droppa in efter en och säkert så kommer Rikardh snart så jag ska nog sluta skriva nu och istället sätta mig och lyssna på musik.

kyssar / ronja

...

..Vi har precis ätit och har just nu rast, alla gick typ till kiosken för att smälla på sig lite fett förutom jag och Linnea som gick tillbaka till klassrummet.
Hon sitter och kollar in vår blogg medans jag skriver det här inlägget, det är annars inte mycket som händer just nu.
Tsungai och Emma kom precis och emma säger move, jag sitter på hennes stol det är därför.
Nu satte dom sig på bordet bakom endå. Efter skolan drar jag hem och sedan ut och går och ikväll blir det väl inget speciellt. Längtar till i morgon eftersom det är fredag och emma ska sova.
Vi hade svenska prov nu på morgonen och jag tror det gick jätte bra, det känns alla fall ganska bra.
Nej men nu ska jag spela ett ganska roligt och halvt töntigt spel (xD) och gå in på twilightsweden.se
Ha det så bra och vi hörs ikväll.
Karin.

Åh vad jag vill ha sommar!

Shulululu!
Jag är faktist ganska trött och ska snart sova, tänkte bara slänga in ett inlägg innan!
Sitter just nu i sängen med min pytte lilla nalle som heter Dumle (:
Kalla mig töntig men jo jag har fortfarande nallar! haha.
Jag är lite uttråkad så ni får lite bilder från den underbara och varma sommaren.

Peace out!
Jenny




Nattens

Har precis duschat och förberett mig för att gå och lägga mig i min varma sköna sängen eftersom att jag just nu sitter och fryser som en liten åsna, brr!
Jamen, iallafall så vet jag inte än vad som händer imorn efter skolan, kanske vara med micke men nu verkar han ha hackat upp sig på ordet ''duscha :) <333'' på sms, så aa.. Vi får se hur många såna sms till jag får innan han bestämmer sig för att om vi kan göra någonting eller inte. Bjuder på en ''godnatt sång'' men älskade bamse också! hihihih.

nattnatt / ronja!


Om jag dör kommer ni på min begravning då ? x)

Hejsan svejsan.
Sitter just nu i mitt rum och är GLAD , Pappa har nämligen beställt ett kort till min boxer så att jag får fler kaneler , kulkul.
Annars har det väl inte hänt så mycket idag.
Skolan började ju med träslöjd och provet -.-' , det gick väl helt okej eftersom jag faktiskt hade läst det där pappret några gånger och kunde dom flesta.
Sen skulle vi göra klart våra cement saker som vi gör på träslöjden och det var väldigt jobbigt eftersom alla trode att dom skulle dö när man gjorde själva cementen för att om man får in det där pulvret så blandas det typ med vattnet i kroppen och stelnar och då kan man dö , så alla va skit rädda för det. Men förhoppningsvis så överlever jag haha.
Efter det så var det NO och vi var tvungna att jobba med världens äckligaste maskar typ asså man villle bara spy när man såg alla bilderna .. Och sen var det SO och det är  faktiskt kul just nu eftersom vi är i grupper och ska skriva om massa gudar och jag är i grupp med Karin och Tsungai.
Sen va det bara att gå hem.

I morgon blir det roligare efter skolan , ska nämligen vara med Jenny. Vad vi ska göra vet jag inte bara att vi ska hem till henne.
Love Ya
Emma


Lilla jag.

Jo jag är ganska uttråkad när jag sitter här och kollar på film som för tillfället är stoppad. Så jo ni har ju hört lite saker om mig här i bloggen, jag har blivit kallad regnbåge utav Ronja, musiktönt av mig själv och massa andra saker. Så nu kanske ni undrar vad fan det är med den här tjejen? Ja eller så gör ni inte det men jag är uttråkad så här kommer lite fakta om mig själv (a) <3

• Mitt fullständiga namn är Jenny Anna Lorentzon
• Jag har åkt skidor en gång i hela mitt liv och då var jag runt fem men jag ramlade direkt och gick hem efter det.
• Jag äter inte någon frukt eller grönsak, fråga inte några frågor om det för jag kommer inte svara!
• Jag hatar min näsa men skulle aldrig kunna tänka mig att operera mig för att fixa den.
• Jag är otroligt rädd för att gå till tandläkaren!
• Höjdrädd är jag också och jag vet att det är för att jag skrämmer upp mig själv.
• Jag är kär i minst fem kändisar och planerar att flytta till Los Angeles när jag blir stor x)
• De fyra bästa platserna i världen för mig är mitt rum, Liseberg, Disneyland Paris och Sandhamn.
• Jag älskar att slösa pengar och gör det oftast på helt onödiga saker!
• Mitt rum är otroligt tjejigt och har massa posters på Jonas Brothers, foton, klistermärken och massa andra saker överallt!
• Jag älskar kladdkaka och min mamma håller just nu på att baka det där uppe
• En utav de bästa sakerna som finns att göra här i världen enligt mig är att sova och jag har många gånger sovit bort hela dagar!
• Jag är en natt människa och går oftast till sängs runt 12 på natten mitt i veckan.
• Jag är otroligt musik galen och jag tror att jag ärvt det av min bror eftersom att han också är det.
• Jag är väldigt lättroad och skrattar oftast åt jätte tråkiga saker, så andra människor kan nog lätt tycka att jag är tråkig.
• På vintern så lever jag för tanken på att det kommer att bli sommar eftersom att jag lätt fryser och fortfarande går runt i en höstjacka som är otroligt tunn.
• Jag älskar att skriva och kanske också därför jag gillar att blogga.
• Mitt hår är missfärgat i svart och jag ska snart försöka göra något åt det.
• Jag har haft fem hål i tänderna i hela mitt liv (plus att jag tror att jag har ett nu) och fyra utav dom fick jag under 2008.
• Jag älskar fart och när saker åker fort, så när jag bli stor nog så ska jag skaffa en motorcykel eller en fyrhjuling.
• Om jag inte drömmer mig bort när det gäller min framtid så skulle jag lätt kunna tänka mig att vara reporter och skriva för tjejtidningar eftersom att jag älskar att läsa om kändisar och annat kul.
• Mina absoluta favorit band är Jonas Brothers, Paramore, Coldplay och The Fray.
• Jag älskar att gå runt i fula mjukisar kläder hemma, men när det är vardag så älskar jag att vara nöjd med mina kläder och därför blir det ofta ett par jeans istället för mjukisar.
• Jag är jätte mörk rädd och tror alltid att en clown ska komma och döda mig eftersom att jag har fobi för clowner ända sedan jag sett filmen ”det”.
• Nu har jag slut på saker att skriva även om ni knappt vet hälften av sakerna om mig!

Peace out!
Jenny

 


/ r

Why is everything so hard?
I don't think I can deal with the things you said
It just won't go away
I don't know what I should do now
I don't know where I should go
I'm lost when you're not around
I need to hold on to you
I just can't let you go

två saker.

PERSONLIGT:
Vad heter du:
ronja nilsson
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: vet inte , något bättre hoppas jag.
Vart bor du: skogås / haninge
Hur lång är du: 1,64 ungefär.
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: typ svart

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka
: någon tjockisjacka.
Favoritfärg på kläder: svart passar till allt. (inte emo kläder)
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: mååååååååååånga!
Hur mycket köper du kläder för i månaden: olika .
Vad har du för jeans storlek: vet inte.
Vad har du för skostorlek: 38
Vad har du för tröjstorlek: vet inte.

SENASTE PERSON SOM..
Du pratade med:
john.
Du pratade i telefonen med: Öhm, hedda tror jag.
Du sov i samma säng som: rikardh.
Du gick på bio med: ojojoj, det var länge sen. Men Hedda tror jag.
Du gick på stan med: gick till / från bilden idag i medis med Jenny och Linnea
Du kramade: linnea
Du pussade: rikardh
Pussade dig: rikardh
Som såg dig gråta: jag vet inte, rikadh säkert.

HAR DU NÅGONSIN
Sagt jag älskar dig och menat det:
ja ..
Bråkat med ditt husdjur: hahahaha, nej?
Drömt något helt galet så har det hänt dig nästa dag: faktiskt.

STUFF:
Är du ensam nu:
yes
Låtar som fastnar i ditt huvud: alldeles för många.
Vill du gifta dig: vene
Vill du ha barn: nja .. inte nu iallafall.

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för:
sniglar
Vem hatar du verkligen: nämner inga namn.
Varit kär: ja många gånger.
Kör du bil: nix, är tretton år ..
Har du ett jobb: nixnixnix.
Gillar du att ha folk omkring dig: ja , nästan alltid.
Är du ett hälsofreak: nejnejnej, absolut inte.
Vem är din bästa vän: micke, hihi
Har du någon tatuering: nepp
Har du någon piercing: gills öronen?

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
Gråtit:
nix
Köpt någonting: yäh, guuudis.
Varit sjuk: är förkyld.
Sjungit: ''vi gör det hela dan varje dag''
Sagt? jag älskar dig?: yes,
Velat säga till några att du älskar dem: ja.
Träffat någon ny: ehm, nej.
Saknat någon: mm.
Kramat någon: ja , absolut.
Dagens begär/Vill ha: bärbar dator

VILKEN
Tidning läser du:
läser inte tidningar
Buss åker du oftast: 742an
Frisyr har du: ''bulle'' hahah.
Dag fyller du år: 18/8

SENASTE
Film du såg:
Dorm Daze 2
Låt du lyssnade på: rmk - äkta kärlek.
Mat du åt: makaroner
Dryck: mjölk






1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga


Vad skulle du säga om du fick reda på att din bästa vän hade haft sex med din pojkvän?

jaja, jag kommer inte så jättesent i alla fall. (a) <3<3<3

Vad skulle du säga om du vann en resa till Thailand?
Haha busigt :o x) <3

Vad skulle du säga om du blev bjuden på fest av två fina killar?
jag vill te grönan :) <333

Vad skulle du säga om världen skulle gå under om en vecka?
OMFG JAG MED X) <3

Vad skulle du säga till killen du älskar ?
Vi skriver upp förslaget

Vad säger du till dom som står dig närmast?
Ingen glömmer att jag fyller år imorn (a) <3




xoxo / ronja!

Härliga, underbara värld!

Okej, jag är typ sämst på att skriva i bloggen och det ber jag om ursäkt för, jag ska skärpa mig!
Jag har börjat att gå som några kanske redan vet, motions gå alltså. Stavas det så, motions?
Skit samma, jag måste säga att jag tycker det är riktigt härligt. Man går där med musik i öronen och tänker på massa saker. Måste ju tänka på figuren lixom :P
Som Emma har skrivit lite längre ner att hon längtar till alla hjärtans dag så
måste jag säga att jag också  längtar dit, det är ju skit mysigt och självklart emma ska du få nånting av mig, oroa dig inte.
Annars är det inte så mycket på gång men om jag får hoppa fram lite i framtiden så är det ju sportlov om några veckor
och det ser jag fram imot, sova sova sova sova sova!
Och man får tydligen följa med frivilligt och åka skidor med skolan och eftersom Emma har åkt skidor förut och jag
inte så bestämmde vi oss för att vi skulle åka så att jag kunde göra bort mig total :D, mahaha -.-'
Nej men det ska bli ganska kul faktiskt.
Vad mer kommer att hände...hm? Jo justeJonas fyller år i mars xD haha.
Nej lite långt fram kanske men om jag får gå ennu längre fram så är det typ 90% säkert att jag och mammsla(mamma men det fattade ni nog) ska åka till London och eftersom jag älskar London och alltid velat åka dit och aldrig flugit så ska det bli riktigt kul.
Nej men titta ett ganska långt inlägg blev det, men nu ska jag äta.
Ha det så bra
Eran förvånadsvärt glada Karin


Fatta vad härligt att gå i en park med massa höstlöv och dricka en latte!
Gaahh <33

I'll be right beside you dear

Har precis varit uppe och ätit makaroner, haha! Kommer ihåg förut innan jag och min pojkvän blev tillsammans .. då tyckte han jag var jättekonstig som åt bara makaroner utan någonting till, eller aa, jag har ju iförsig ketchup(stavning?).
Om jag inte har skrivit det i bloggen tidigare så tror jag att jag håller på att bli förkyld. Lite smått jobbigt faktiskt. Har frysit nästan hela dagen, fryser även nu, och nyst som jag vet inte vad har jag också gjort. Lite smått jobbigt kan man säga, men jag överlever om jag säger så, hihi.
Menmen, imorgon så blir det iallafall skola för mig. Kanske skulle möta Emil i farsta strand, får se hur det blir med det. Prov i Svenska tror jag också, men det kommer gå finfint faktiskt tror jag om jag får säga det själv. Det är om verb, substantiv och adjektiv, och sånt är jag faktiskt proffs på om jag får bestämma själv, hihi. men nu ska iallafall inte skriva mer i det här inlägget.

xoxo / ronja.

Bilder från idag och igår!

Igår:

Linnea: Jag vill!
Micke: Det är min penna!
Upprepa detta ungefär fem gånger och så får du vad som pågick när jag tog bilden!
x)


Linnea gav till slut upp!


Jag låg på ett säte och blåste bubblor under tiden ;)

Idag:

Söta Ronja på sin plats i skolan (a) <3


Jätte suddig bild (tagen med mobilen!) men det är Emma, Tsungi och Karin som står och pratar.


HAHAHAAH!, kolla hur tjock Ronja ser ut! (nej hon är inte så tjock bilden blev konstig och hon har en stor jacka!) Förlåt gmn .. <33


Naaw vad gulliga dom är tsm! x) <3


Peace out!
Jenny

Bara så ni vet ..

.. så är dom namnlösa inläggen ofta gjorda av lilla emma herself. x)
puss / ronja.

JAG VILL TILL LISEBERG !

Sitter i skolan bredvid Jenny och jobbar om ringmaskar. Fast just nu sitter vi och pratar om Disneyland Paris, låter väldigt roligt faktiskt. Hon var där förra sommaren och man blir ju riktigt avundsjuk eftersom hon pratar om en berg-och-dalbana som heter space moutain mission 2.


MAMMAAAAA MU, har vi några planer för i sommar? (a) hihi.

Jajaja, bakom mig och Jenny så sitter Micke och Stivo och jobbar med vårat grupparbete, eller jag tror iallafallatt dom gör det. Jenny och jag är redan klar med det vi ska göra av arbetet, så nu väntar vi väl mest på att dom slöfockarna bakom ska bli klara.
Och nu vart jag otroligt sugen på att åka till Liseberg, GAAAAH! ''Gröna Lund är ju för småbarn'' nejmen, man börjar ju tröttna på berg-och-dalbanan där, haha skoja! Klart man aldrig tröttnar på det. Men liseberg är väl ändå något man måste fråga om i sommar, för jag har verkligen inte lust att bara sitta hemma hela sommaren.
Menmen, någon som har något annat förslag på saker man kan göra i sommar?
Det tar väldigt lång tid att skriva det här inlägget eftersom jag sitter och pratar med Jenny och tittar på massa bilder / youtubeklipp.

skriver när jag kommer hem! puss ronja

00:47

God natt!
Nu så går jag och lägger mig,
Sov gott hörni ! <3

Peace out!
Jenny

du förstör.

är inte på världens bästa humör just nu, väldigt ont i huvudet och så, har nyst nästan hela dagen också så tror jag börjar bli förkyld tråkigt nog.
Idag så var det ju skola som vanligt, men hade bara två lektioner pågrundav att gympan var inställt, härligthärligt!
Varit med pojkvän nästan hela dagen. Vi tittade på film som vanligt då, Dorm Daze 2 hette den tror jag. Tyckte faktiskt inte att den var så speciellt bra om jag ska vara ärlig.
Ja men, annars finns det väl ingenting mer att skriva om tror jag.
Nu ska jag iallafall gå och duscha har jag bestämt mig för.


Sick of crying, tired of trying,
yeah Im smiling, but inside Im dying..


xoxo / ronja.

Är man trött så är man.

Hellå!, Sorry för att jag inte skrivit sedan rasten ..
Men våran idrotts lektion blev inställd så vi fick åka hem istället. Men jag & Linnea orkade inte gå av i Tallis när tunnelbanan stannade där så vi drog vidare till Farsta Strand (vi fick även med oss Emil och Micke) där vi satt och väntade tills tunnelbanan vände om och sedan gick vi av i tallis. Men undertiden vi satt i farsta strand så kom jag (lättroad som man är) på en jätte kul grej! Jag skulle nämligen komma på vad alla skulle göra när dom kom hem och råkade vända på en utav meningarna, sen så fortsatte jag att göra det med flit! Så detta blev vad Emil skulle göra när han kom hem: Sätta wax i näsan och peta sig i håret! Och nu vänder ni på det, då blir det: Sätta wax i håret och peta sig i näsan! HAHAHA. Klaga inte jag vet redan att jag har dålig humor!

När jag kom hem så gick jag ner och satte mig i sängen med datorn. Men sedan så vaknar jag av att mamma frågar hur mycket jag ville ha till middag, jag hade somnat. Så från typ klockan två tills klockan sex sov jag men det var två timmars av sömn jag verkligen behövde med tanke på att jag somnade på min matte lektion. Och då måste jag tacka underbara Ronja också för hon visste inte att jag sov och rykte till i min arm när hon skulle visa vad hon ritat i sin mattebok och då vaknade jag med ett ryck! Så annars har inte så mycket hänt idag nu sitter jag dock och väntar på att top model ska börja! Vi ses snart.

Peace out!
Jenny

Tänka bara säga Hej.

Hejsan tänkte bara säga hej eftersom ingen har skrivit ett inlägg sen imorse..
Men jag har inte tid nu för jag ska plugga lite till träslöjds provet vi har i morgon !?
Men men det är sånt man får ta när man har en knäpp träslöjds lärare.. -.-'

Rasten är snart slut.

Det är snart matte och efter det så blir det idrott där vi tydligen skulle ha fys -.-
Rasten är som sagt snart slut och jag tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag måste ställa undan min dator. Innan så har vi bara haft musik där vi pratade om pop&rock. Det betyder för våran musik lärare att vi ska lyssna på Elvis och Michael Jackson. Sen så skulle man ha spelat antingen gitarr eller keybord men jag och tsungi satt inne på youtube och kollade på lite roliga klipp. Efter skolan så ska jag hem och ta det lungt, kommer förmodligen skriva mer i bloggen just då. Nej men hörni nu så ska jag gå!

Peace out!
Jenny

Design

Nu är headern omgjord ''uppgraderad'' kanske man ska säga. Den har fått lite mera färg i sig nu, får se vad Jenny, Karin och Emma tycker, er läsare skiter jag fullständigt i! Haha, nejdå. Men efter allt jobb i gimp och photoshop ska jag nog gå och lägga mig och ''vila'' är skittrött och borde egentligen sova.
Men vågar faktiskt inte sova, det är inte det att jag är rädd för att sova direkt, nejnejnej! Snarare så älskar jag att sova och där har vi problemet, men jag kommer säkert ändå somna och få panik imorn pågrundav att jag inte hunnit fixa mig och gått upp i tid ( vilket jag erkänner inte direkt är min starka sida).
Gash, vad trött jag är.. Kanske blir bättre om jag duschar. Hahah föresten glöm det, för nu ska jag sova, klarar faktiskt inte av att vara vaken längre, kommer däcka då , hahahah!
Godnatt bloggen / ronja.

Lång dag - lång inlägg, hur orkar jag?

Dagen börjar som sagt med att jag försov mig - inte direkt superkul.
Dagen fortsätter sedan med att mamma mu är så seg och tar jättelång tid på sig att köra iväg mig - inte direkt superkul.
Sedan så har vi Harald - inte direkt superkul.
Efter så har vi två till lektoner på rad - inte direkt superkul.
Och sedan så är det lunch - ME LOVE!
haha, kulkulkul..
Men iallafall, sen så var det svenska tror jag, han bli klar med något häfte och ligger därför rätt bra till i Svenska (tror jag) och efter det så var det språk, (HATA!) gick först med micke till tuben sen dissa(?) han mig och sprang iväg vid tuben, hahah(?) .. Sen så var han sur av någon anledning, menmenmen.
Väl framme vid spanskan så blev jag tvungen att få micke glad och då vart han väl lite gladare sen vart han sur igen och gick iväg till något litet rum så då puttade karin in mig där och så gick vi in i någon konstig hiss och åkte upp och ner lite (då var han glad), till slut så glömde vi vilken våning vi gick på på, så det var väl lite svårt att hitta eftersom både han och jag har dåligt minne..
Efter Spanskan så åkte jag med karin, linnea och micke tillbaka till skolan. Vid skolan så sprang jag efter micke för att få smaka lite powerking, men den snåla jäveln kunde inte ens bjuda på en klunk, *suck* .. Istället så fick jag tigga 10 kronor av snälla william så jag fick gå och köpa en egen powerking.
Så jag gick med rikardh till koisken och köpte en.
Sen så han jag väl inte göra så mycket mer förns det var ''lektion'' klockan fyra till sex, skratta inte! Fast det var väl mer latlektioner, gjorde inte speciellt mycket, ändå han jag, Jenny och Linnea nästan bli klar med allting i So tror jag, vi hade iförsig NO och matte också, vet inte riktigt hur långt vi kom då jag var lite frånvarande pågrundav trötthet, hihi!
När allt var slut vid sextiden så åkte jag tuben med rikardh och johan för jag skulle hem till rikardh och vara där.
Så jag och rikardh gjorde väl ingenting speciellt, tog det lungt och titta på tv och lata oss mest kan jag säga.
Vid niotiden så kom mamma mu och hämtade mig eftersom hon slutade jobbet så slapp jag åka tunnelbana och buss hem *SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!*
Inte gjort så mycket mer efter det, tittat på tv har jag gjort och suttit vid datorn. Det var min dag i ungefär 438 ord!

xoxo / roooooooooooooooooooooooooooooonja nilsssssssooooooooooooooooon!

micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke
micke är min bestis !

Time to sleep.

Det här blir nog mitt sista inlägg idag, jag är faktist trött. Imorgon så är det musik och vi ska tydligen gå igenom musik stilen pop/rock. Först när jag hörde det så blev jag lite hoppfull för det finns mycket inom den stilen jag lyssnar på som t.ex. världens bästa band (enligt mig!) Jonas Brothers, men så kom jag på att våran musik lärare är Max. Jaha hej då med det roliga, han vet ju för fan inte vad dagens musik är för något. Vi kommer säkert att få sitta och lyssna på något gammalt som inte en jävel känner igen -.-'

Sitter just nu och fryser i mitt rum, har satt på mitt element och hoppas på att det snart ska bli varmare. Imorgon ska jag iaf inte göra samma misstag som jag gjorde idag utan imorgon så ska jag ha på mig en tjocktröja! Jag höll på att frysa sönder idag när jag (dum som man är) går ut i bara min t-shirt. Sitter och lyssnar på Sympathy - Goo Goo Dolls. Om du någon gång har sett A Cinderella Story så borde du känna igen låten. Nej men nu så ska jag gå och kolla om toan är ledig så jag kan borsta mina tänder, sov gott på er nu och dröm sött!

Peace out!
Jenny

Längtar till Alla hjärtans dag !

Tjena sne bena.
Idag har dagen varit LÅÅÅNG !  , kändes som den aldrig skulle ta slut först men sen när jag och karin och deniz började gissa vilka allas förelldrar var så blev det helt plötsligt roligare och tiden rusade i väg.
Om ni inte visste det redan så har vi haft öppethus / föreldramöte i dag så vi gick i skolan till klockan sex typ istället för 3 , men det är lugnt för vi få en hel dag ledigt i maj istället .. och det är ju NAJS ! x)
Fan va jag längtar till Alla hjärtans dag ! , asså så jävla härlig dag mamma köper gelé hjärtan på vägen hem från jobbet och har man tur får man kanske något av bästis också , haha känn ingen press karin <33
Nej nu ska jag gå ner och äta semlor som mamma och pappa tydligen har köpt.
Love ya
Emma


Efter en låååång dag är jag äntligen hemma.

Hellå!
Har precis ätit min middag och kommit hem från skolan. Två timmar av arbete gick faktist fortare än jag hade tänkt mig och blev förvånad när Ronja viskar till mig under Haralds genomgång att det bara var 25 minuter kvar. Men nu är det bara skönt att vara hemma efter en hel dag i skolan. Så jag ska snart ta en dush och sen så sätter jag mig väll här på sängen med datorn igen eller så blir det Sex and the City. Nej men hörni nu ska jag inte uppehålla er längre,
Peace out!
Jenny



Såhär död ser jag ut just nu! haha ... x'D

raaawr!

Borde egentligen inte blogga just nu
då jag har lektion och det är massa
föräldrar här.. Men man måste ju
upptadera lite då och då, även fast vi
uppdatarerar i bloggen väldigt mycket.
Menmen, skrev egentligen bara för att
jag hittade en bild på en
aaaaaaaashet mage, okej, jag ska erkänna,
jag har väldigt tråkigt och är inne och läser
andras bloggar så hittade den i reklam på en
blogg och måååååååste bara visa den, hihihi!


Snygg mageee vaaaaaaaaaaaaa ?
THIHI ! skkitdålig kvalité , men skitsamma!
xoxo/ ronjaaaaaaaaaa


Snart öppet hus.

Vi har slutat skolan nu, men ändå så sitter jag i klassrummet ?! Jo jag hinner inte åka hem innan jag ska tillbaka till skolan för öppet hus så nu sitter jag och väntar på att alla från spanskan ska komma tillbaka. Vi fick sluta en halvtimme innan på franskan så det känns som att alla som går på spanskan är fett sega, men dom borde komma snart. Nu fick jag sms från Karin där det står "Vi är i globen nu <3 ses snart" så snart kommer dom :)
Jag vet inte riktigt vilka ämnen vi kommer att ha under öppet hus men jag har hört att vi ska ha Harald så det verkar inte luta åt det braiga (jag suger på svenska, jag vet) hållet. Andra lektioner under dagen har väll varit ganska lunga även om jag har varit lite hyper, men nu ska jag göra annat!

Peace out!
Jenny

Mååååndag, skooooola, raaaaaast.

Okej så nu är det Jenny här igen,
som ni redan hört från Ronja så har vi öppet hus i skolan och som tur är så har jag lyckas med att få mamma att komma lite senare. Eller egentligen så ville hon komma senare hon förstog inte direkt vad hon skulle göra, så nu ska hon komma en timme/halvtimme innan föräldrar som är efter börjar. Var nyss och tog in mina skor till klassrummet eftersom att en kille i åttan tydligen hade råkat missta mina skor så dom hade tydligen varit på besök i toan, men alla påstår olika saker så jag kanske ändå lyckas komma hem idag. Nu så ska vi snart ha svenska så jag återkommer,
Peace out!
Jenny

Hedda är en kossa muuu ! mu-mu-mu!

Nu är det äntligen lunchrast, har precis ätit pyttipanna(stavning?) hihi.
En sak som är väldigt jobbigt är min knapp på datan så att skärmen bli ljusare funkar inte just nu, så att min skärm är väldigt väldigt väldigt mörk just nu om man säger så.
Har egentligen ingenting speciellt att skriva, men ikväll för er som inte redan vet det så är det öppet hus i skolan och då ska vi vara i skolan på kvällen och arbeta (DÖDA MIG!)
Direkt efter det så är det föräldramöte fast då så kommer inte jag vara här, vet inte om jag åker hem till mig eller till Rikardh. Får se hur det blir faktiskt. men nu ska jag titta vidare på andra saker .

xoxo / ronja

Hooooot n Cooooooold x'D

Det är skoooooola och vi har raaaaaaast :)
Jag har egentligen inget att skriva om, tänkte bara kika in och säga hejsan.
Men nu så ska jag göra andra saker.

Peace out!
Jenny

HAHAH

JAG <3 SKRÄMMA KARIN..
Hon skriker ju inte lite högt också när man kommer bakifrån och tar tag i henne! misstolka inte x)
hahhahhhahahaa / ronja

/ ronja

cpsega internet..

@ skolan..

Élååå !
Sitter i klassrummet just nu och har idrottsteori, då pratar vi bara om idrott och skriver om olika saker som har med idrott att göra. Nu ska vi tydligen få tolv frågor av våran lärare.
Imorse så vaknade jag lite sent kan man säga, eller vaknade runt tjugo i åtta kanske, vid åttatiden så står jag och sminkar mig och får ett sms av Emil i åttan där det står typ "elhomo, vart är du? :o <3<3" GUUUUD , jag hade totalt glömt bort att jag skulle möta honom klockan åtta i farsta strand.. Så jag bad honom vänta men hade tydligen redan gått på tunnelbanan, och det va bäst så för jag hade verkligen inte hunnit dit ändå. Så istället körde mamma mu mig, hihi!
Men nu så måste jag sätta igång och jobba så skriver jag mer vid lunchen kanske.

pusspuss! / ronja!

Svikare?

Ahapp, ja då har man blivit svikare enligt ronja för att jag inte skrivit i bloggen på hela helgen
så då är det väl dags för att gör det då.
Just nu sitter jag i klassrummet och vi har rast men snart ska vi ha typ idrottsteori.
Fattar inte poängen med idrottsteori, varför lixom?
Aja, nu sitter typ alla borta vid ronja och jenny och pratar om något jag inte har någon aning om och
nu kom strille in så aa men jag återkommer när jag har något att skriva.
Lots of love.
Karin.


ett sista inlägg bara (a)

Hello , my name is hetchapkupt! And my little friend computergeeks name is ''prinsessan på fjärten''

hahahhahahhahahhahaha x) no life jag vet (a)
hedddå ! / ronja

tänk på vad du säger innan du pratar

att jag aldrig kan vara tyst . M förstår mig , stackars människa ..
jajaja, nu kommer jag nog inte skriva mer inlägg för idag så säger godnatt redan nu och så skriver jag imorgon.
Inte för att jag kommer sova nu (förlåt mamma) menmenmenmenmen..
nattinatti! hihi
xoxo / ronja.

:)

  • städat klart.
  • nudlar att äta
  • saft att dricka
  • nyduschad
  • mobil på laddning
  • tre sms i inkorg
  • ganska pigg
  • tönten har inte blockat mig på pea längre
så nu känner jag att allt e bra, och jag hoppas ingen jävel kommer och förstör det för mig, hihi!
pusspuss!

Läxa i musik.

Jävla skit läxa! -.-'
Jag vet inte om jag sagt detta till er förut men jag är en liten musikberoende tönt.
Detta gör att när jag ska skriva om en låt kan jag inte bestämma mig vilken jag ska ta.

Dessa har jag hitills haft:
The Fray - You Found Me.
Jesse McCartney - How Do You Sleep.

Den här har jag just nu:
Paramore - Pressure.

Dessa funderar jag på att byta till:
Metro Station - Shake It.
James Morrison - This Boy.
Jamie T - If You Got The Money
Jonas Brothers - Live To Party
Simple Plan - Welcome To My Life.
All American Rejects - My Dirty Little Secret.


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG NÅGON!
Snälla ..


// Jenny

snart klar .. eller inte.

nu har jag iallafall vikt in alla kläder i skåpet. nu är det bara att ta upp och kasta lite småskräp och dammsuga kvar. hihihihihihihhihihihi GAAAAAAH , HATA STÄDA -.-' !

Open Office, tönt musik och en måndag som väntar.

Det är kväll och söndagen börjar luta mot sitt slut, har lite ont i huvudet men inget farligt. Jag ska snart börja installera ett office program på min dator så att jag ska kunna jobba med skola och läxor hemmifrån. Efter det så ska jag faktiskt försöka mig med att göra min musik läxa så har jag den gjord. Imorgon är det som sagt öppet hus inte allt för kul men vi får en ledig dag för det så jag ska väll inte klaga allt för mycket. Sitter och lyssnar på Metro Station - Shake It, som börjar bli lite som min nya tönt låt. Det är vad jag kallar mina låtar som jag inte kan sluta lyssna på, jag har väll klickat in på Metrio Stations musik i bland på You Tube men inte förs än nu så börjar jag verkligen gilla den. Men som sagt så ska jag försöka mig på att fixa det här programmet!
Peace Out!
Jenny

loooove



/ r.

vad söt du är, du är underbar.

tjeeeeeeeeenare bloggen, ronja här!
Sitter hemma i skogås nu och försöker hitta ork för att städa , för i den här takten som jag städar nu så kommer jag nog aldrig bli klar *suck* ..
Det är väl mest att vika kläder och så, kanske tillochmed dammsuga. Men jag är så himla trött just nu, som vanligt..
Men nu kan jag faktiskt inte sitta här och skriva mer utan måstemåstemåste fortsätta med städningen, så ni får ha det bra här medans jag plågsamt ska städa mitt rum, hihi puss!

God morgon världen!

Det är söööööndag, har jag någonsin sagt er hur mycket jag älskar söndagar? Det kanske verkar lite konstigt men jag ska säga er varför jag gör det, jo för att söndagar är min "ta det lungt imorgon är det måndag"-dag. Och då sitter jag mest vid datan i pyamas eller kollar på film och bara känner mig allmänt lat. Så jo jag älskar Söndagar.

Imorgon är det öppet hus i skolan, jo men var kul ... eller inte. Vi ska vara i skolan på kvällstid och jobba med typ matte och alla dessa ämnen som jag inte gillar och eftersom att min mamma kommer vara där så kan jag ju inte sitta och fjanta mig genom att sjunga som en åsna på lektionerna. Men nej hörni nu ska jag inte tråka ut er mer, jag ska försöka hitta en film att kolla på!
Peace out!
Jenny

söööööööndag !

God morgon, pigga och glada?
Själv är jag faktiskt ganska pigg, inte direkt nyvaken och så. Har varit vaken ganska länge nu. Fast ändå så sitter jag bara i någon morgonrock som jag fått lånat av Strilles mamma, myspys! Känner mig väldigt seg och lat och har egentligen ingenting speciellt att skriva om, ingenting speciellt händer idag heller vad jag vet.. Bara att jag ska städa rummet vet jag, fast det kan jag ju inte göra nu eftersom jag är hemma hos Rikardh. Men jag åker väl hem någon gång ikväll och städar, har lovat mamma att mitt rum ska vara städat innan hon kommer hem från jobbet klockan nio.
Och nu du lilla tönt ifall du läser det här - varför blockar du mig på pea och msn? -.-' hahah, men du jag skoja, ta inte illa upp sötnos ifall du nu skulle av någon anledning läsa den här bloggen.
Fast nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på tv.

xoxo / ronja.

RSS 2.0