Movie Night.

Hellu!
Kom precis hem efter att ha varit på bio, såg Wild Child med Hedda, Agge och Linnea. Vi hade bara hört dåliga saker om den typ så vi hade väll inte så höga förväntningar men såklart tyckte vi att det var kul. Men bion började tio i sju och vi möts klockan tre, till slut så fick vi liksom slut på saker att göra. Men vi fick dock reda på att Jesus älskar Hedda, haha! Och när vi skulle gå ut från bion efter att det inte helt slutat så ställer sig Agge och Hedda upp och deras huvuden kommer framför projektorn och dom märker det inte (blonda eller vad? haha) så jag och Linnea säger det till dom medans hela biografen kollar på oss och vi står där och garvar som några jävla töntar. Och självklart så satt jag och härmade vad alla sa i filmen och det hör nästan hela biografen så man hör några längre ner som garvar, men fan man måste bjuda på sig själv ju!

Idag har jag även hunnit shoppa lite innan jag mötte tjejerna, det blev massa fynd på Gina Tricot. Två par jeans och två t-shirts eller vad man nu ska kalla det. Men nu så har jag annat att göra,
Peace out!
Jenny


Mina inköp idag, jag kunde dock inte hitta bild på dom andra jeansen!

Stay in your room.

Tjo , jag sitter just nu i mitt rum med tvn på högsra volym för jag inte orkar höra på min brosa och hans kompisar som typ skriker utanför min dörr där datorn tråkigt nog står ... men men jag kommer väl anntagligen spendera rästen av kvällen på mitt rum , kanske går ner och hämtar dricka lite då och då , men nu ska jag fortsätta kolla på miss secret agent eftersom den går på tv.
Love ya
Emma

close your eyes

Jag gick hem från skolan innan engelskan, när jag kom hem gick jag ner till sängen och somnade direkt. Jag vet inte hur länge jag sov men gick inte upp ur sängen för ens typ klockan åtta. Nu har jag dock tagit en alvedon så jag känner mig lite bättre. Just nu så sitter jag och läser Klick som mamma köper hem varje fredag, lyssnar såklart också på musik men det är ganska uppenbart eftersom att jag gör det nästan hela tiden. Imorgon är det som sagt bio som gäller, kanske skulle till farsta med mamma innan för att kolla om jag kan hitta ett par nya jeans eftersom att nästan alla mina börjar bli för korta. Jag ska inte sitta vid datan allt för länge eftersom att jag bara kommer få ont i huvudet. Nej men hörni vi ses senare!
Peace out!
Jenny


The Fray - Syndicate

/k

Hejsan.
Sitter och äter men eftersom jag är lite ocosial för tillfäller så sitter jag vid datan istället för matbordet.
Kom hem för någon timme sen efter att ha sett I taket lyser stjärnorna på bio.
Den var riktigt bra och självklart så grät jag ju lixom rätt mycket:)
Sitter och lyssnar lite på musik men kan inte bestämma mig för vilken låt. 
I kväll ska jag nog bara mysa och kanske bada. Måste i alla fall läsa lite.
Jag får inte heller glömma att säga till mamma att beställa mina grejer från H&M.
Sen vill jag också beställa böcker eftersom jag lixom vill ha lite på lager,
Aja nu ska jag fortsätta med det jag håller på med , vilket betyder absolut ingenting.
PUSS&KJAM,
/K

Bio premiär.

Hejsan svejsan
Kom precis hem efter att ha varit på bio med karin , vi såg I taket lyser stjärnorna den var ju otroligt bra som alla tidningar tydligen också tyckte.
Vi åkte direkt efter skolan så det är  skönt att vara hemma haha.
Blev lite strul när vi skulle köpa biljetterna för våran bokning hade typ inte kommit in på deras datorer eller något så vi fick sitta på tredje raden i stället för femte men det var helt okej , vi fick iallafal inte nackspärr.
Är Irriterad ! , man kommer hem och väntar sig typ något gott kött och typ potatis (som vi typ alltid äter på fredagar) så blir det havskatt (fisk) och typ små plättar eller något konstigt ? , asså visst det kanske är gott enligt mamma men jag var verkligen sugen på tyo kött ..
Men men man får väll äta sig mätt på godis ikväll eller något ..
MEn nu ska jag städa mitt rum lite för det ser för j*vligt ut.
Hejdå
Emma

I taket lyser stjärnorna trailern.

i miss you so bad it hurts

Sitter just nu hemma hos rikardh i hökarängen , var ju på begravning idag. Det var väl helt okej, ganska tråkigt eftersom det är ju inte så kul med begravningar och så. Jag blev nästan chockad själv att jag inte grät eftersom jag alltid annars brukar ha så j*vla lätt för att gråta , haha!
Jag ska nog faktiskt inte skriva något inlägg mer idag , kanske bara något litet innan jag går och lägger mig eftersom att jag ska sova hos Strille.
Vi ska snart äta middag tror jag, och senare ikväll ska vi gå till sköndal för jag måste till låtsaspappas mamma för familjen är där så jag ska få pengar för att tanka på mobilen.. Rikardh har också lovat att jag ska få göra fjårtisrufs på honom, hihihi! Får se hur det kommer se ut eftersom jag aldrig sett han i det..
Nu ska jag faktiskt inte skriva mer utan gå till sängen och vara lite social med strille och titta på tv.
Lägger in en fin bild jag fick i min gb från micke på pea -.- ..



Jättefin , ellerhur?
Jajajajaja, pussssssssspussssssss / ronja.

Ingen rubrik idag.

Vi har rast och jag mår illa, har mått lite smått illa hela dagen så jag sket i att äta också. Funderar på att gå hem eftersom att jag mår illa, har ont i magen till och från men har också ont i halsen. Men vi får se helt enkelt, just nu så skulle jag vilja ha min mobil men den har Tsungi eftersom att hon ville lyssna på musik. Ronja är ju som sagt på begravning så det är lite tomt på platsen brevid mig när det är lektion. Så det är fredag och jag hoppas verkligen på att jag inte är sjuk eftersom att jag ska på bio imorgon. Men nu ska jag försöka hitta Tsungi om hon nu har kommit tillbaka från maten,
Pace out!
Jenny

Godnatt.

Jenny här!
Sitter och laddar in musik på mobilen,
Så nu går jag och lägger mig med huvudvärk och hoppas på att vakna upp utan att ha den kvar!
Ses imorgon,

Peace out!
Jenny

HAHAHAHA ! X'D





/ ronja.

Från att vara vaken hela tiden till ''sov-älskare''

Tjeeeeeeeeeeeeeenaare! Ronja här faktiskt, ovanligt va? hihi skoja, men jag är som vanligt väldigt väldigt väldigt trött.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag gör, har precis läst kissies blogg och ja, sitter och chattar lite på msn med dumma Micke
Såhär ser det ungefär ut just nu:

gillaratplayahead - säger (22:58):
jag e så trött att jag inte orkar stänga ögonen . ;o <3333
Mikael Fryklund säger (22:59):
-.- <3333333
gillaratplayahead - säger (22:59):
men , det känns cp x) jag är bajstrött <33333
Mikael Fryklund säger (23:00):
okej :) <3333
gillaratplayahead - säger (23:00):
du kan väl iallafall låtsas bry dig ? (a) <33333
Mikael Fryklund säger (23:01):
okej :) <3333
gillaratplayahead - säger (23:01):
MICKE ! <333
Mikael Fryklund säger (23:01):
ja ? :) <3333

Jag tycker han är otroligt dum just nu faktiskt, hahaha -.- eftersom han inte läser den här bloggen vad jag vet så kommer inte han se att jag tycker det, och om han ser det kommer han antagligen bli sur och blablabla. menmenmen!
Imorgon så är det begravning som gäller, min mammas sambos morfar har tyvärr dött för ett tag sen och imorgon är det begravning och så.
Skola blir det faktiskt ingen av, skönt på ett sätt men ändå inte. Vill faktiskt ligga i fas och så och känner verkligen inte för att hamna efter just nu.
Efter begravningen så ska jag hem till Rikardh kanske och vara där, får se hur det blir och hoppas att allt blir bra och inte en massa j*vla pannkaka .. hihi!
Menmenmenmen , nu ska jag nog duscha hade jag tänkt eftersom man ska på begravning imorn vill man ju trotts allt vara fräsch(stavning?) och så..
hihi

love and huges!

Presenter 192 dagar innan min födelsedag.

Hejsan , har inte skrivit på hela dagen men kvällen har varit full smokad med saker att göra , Kom hem typ klockan tre från skolan och kollade mest på tv , sen klockan fem kom mamma hem och vi gjorde ett mega grattiskort till min kusin som fyllde år idag , ett grattiskort med massa foton på henne när hon var liten och sånt. Jag fick också presentar , haha ne men jag brukar få massa saker av min kusin som hon inte vill ha och idag var det tre väskor, och ni som går i samma skola som mig kommer att få se en av dom eftersom jag kommer ha den i skolan i morgon.

Ligger just nu och kollar på next fast det är iförsig slut nu så.

Imorgon blir det skoj , jag och karin ska ju på bio , vi ska se I taket lyser stjärnorna den har premiär i morgon.
Men nu ska jag kolla på A shot at love with Tila Tequila.
Love ya
Emma

Lite utav allt.

Känner mig lite små dålig, vi får se om det blir bättre. Sitter och lyssnar på Coldplay - Trouble, favorit låt sedan långt tillbaka. Imorgon är det som sagt Fredag och självklart har jag totalt glömt bort min franska. Tror att jag ska kolla på den innan jag går och lägger mig en snabbis iaf. Ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag också eftersom att det blivit många sena kvällar den här veckan. Åh juste! Gissa vad, vi fick en till läxa i träslöjden! Det gick ju inte jätte bra på det förra förhöret då jag skrev Kinesisk Såg på en utav frågorna. Försöker komma ihåg vad jag ska skriva hela tiden, har så himla ont i huvudet så det är lite svårt.

I helgen så har jag inte något jätte stort planerat. Ska dock på bio med Hedda, Agge & Linnea vilket ska bli kul, vi ska se den här nya tjej filmen som jag inte kommer ihåg namnet på nu haha. Ska även försöka sova ut lite, jag vet inte om min huvudvärk som har kommit och gått i veckan berott på min brist på sömn. Jag funderar på att lägga mig och kolla på en film även om det är lite sent men jag tror faktist att jag bara ska borsta mina tänder försöka få in lite franska i huvudet och sen kanske läsa lite. Jag funderar på att börja blogga lite smått i min gamla blogg men det kommer förmodligen bli lite jobbigt med att hålla två bloggar igång, även om jag har hjälp av tre andra tjejer i den här. Men nu måste jag göra annat,
Peace out!
Jenny

du kommer nog aldrig förstå..




jag älskar dig så,
kan bara säga förlåt,
min bästa vän förevigt
du får inte gå ..




förlåt för allt dumt bästavän . / ronja


0-100, räcker inte 0-30?

Hejsan igen bloggläsare!
Som sagt, torsdag. Hade faktist tänkt plugga lite franska snart eftersom att vi ska kunna 0-100 imorgon och jag bara kan upp till 30. Annars så händer inte allt för mycket, tar det lungt och så eftersom att jag är jätte trött. Det blir inget långt inlägg utan några bilder från dagens sista lektion som var SO.


Vad ska bort?


Jag är inte den bästa att få folk på bild.


Men söta Ronja vill aldrig vara med på bild!!

Peace out!
Jenny

Hatar det här med rubriker :)

Skrev ett ganska långt inlägg men det försvann och på brist av ork så skriver jag inget :D
/K


Jag tror jag kommer spy.


Det här har vi fått nöjet att skriva om på lektionen.
Harald måste verkligen hata oss -.-'

Peace out!
Jenny

HAHAHA , humor

och nu börjar karin kalla harlad för pappa, gud, HAHAHAHAHA !


jag heter ronja och har ingen humor x) !

Jag <3 Maaaaat !



nu är det lunch!


xoxo / R

hungrig.

Vi har precis haft matte prov, jo jag vet döda mig -.-'
Jag fick väll typ halft bra poäng typ runt samma summa som dom flesta andra hade, fast sen så rättar harald och om man har tur så kan man få mer. Snart är det mat och det skulle sitta fint eftersom att jag är hungrig. Jag ska typ sätta mig och spela mattespel eftersom att annars så kommer harald att sätta mig som inaktiv eller vad man nu ska kalla det. Så nu blir det matte, matte, matte för mig.
Peace out!
Jenny

SSSSHHH !

nu måste man vara tyst ! Vi har precis haft matteprov och det gick väl sådär. Faktiskt ganska bra egentligen men det är en del som fortfarande håller på prov så jag och Jenny sitter bredvid varandra på våra platser och tittar lite i bloggar och så, ganska kul egentligen. Skönt att provet är slut iallafall, men det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.
Snart har vi lunch, eller snart och snart kanske man inte ska säga .. men om en halvtimme iallafall, hihi.
Nu börjar Linnea gnälla om att vi ska få gå, men Harld är bestämd såklart -.-'
Fick 31 rätt på provet, eller jag är inte säker eftersom att vi gör proven på datorn och fronter(programmet) vi gör i rätter inte alltid rätt. Dom flesta i klassen fick runt 34 - 39 rätt, men det var bara att fråga Hedda som tydligen fick 26 rätt så känner man sig bättre.

En sak jag verkligen längtar efter: SOMMAR!
gudgudgud, jag är kär i sommaren. Sitter ju och fryser som en liten eskimå i det här klassrummet..
menmenmenmen, nu ska jag ta och läsa andra bloggar,

xoxo / ronja!

In the end everyone ends up alone


Allt blir ju inte alltid som man tänkt sig ..
//Jenny

förlåt / ronja


I hate this part right here.

Just nu är jag riktigt j*vla förbannad eftersom jag inte hittar någon att gå med på I taket lyser stjärnorna, DAAAAAAAMP!
Asså aa, jag vet inte hur det här ska sluta men jag bara måstemåstemåste gå på filmj*veln eftersom jag läst boken tvåhundraåttioelvamiljader gånger .. okej, kanske fem eller nått men ändå. En grymt bra bok iallafall tycker jag!

Ifall det är någon j*vel som jag känner som läser bloggen och skulle kunna vilja gå med mig får den gärna skicka ett sms till mig , eller kanske till och med skriva ett gb på pea.

trailer till filmen.

kramar ronja.

18:28, ett tag kvar tills top model.

Hellu Hellu,
även om dagen har bestått av hemska prov, slipning som får dina armar att dö och kallt väder så har dagen varit helt okejj. På rasten så drog jag och Ronja till globen, sen så satt vi mest och kollade runt på lite andra saker. Och sen på våran OS lektion så vet ni ju redan att vi skrev om Hades och hans vänner. När jag väl kom hem så tog jag en dush och sedan bara suttit och mysigt. Klockan är heller inte så mycket än så det är ett tag kvar tills top model börjar. Jag har inget speciellt att säga tänkte bara skriva lite. Ni känner mig, jag skriver säkert mer ikväll!
Peace out!
Jenny

Summer times on H&M !


1.
Genomskinligt nagellack 39.50 :-
2. Flip flop 49.50 :-
3. söta belerinaskor 129 :-
4. Bikiniöverdel 129 :-
5. Pilot brillor 59.50 :-
6. Väska 198 :-
7. Bikini underdel 98 :-
Allt taget från HM.com

Love Ya // Emma


Joe jonas ..





HAHAHAHAHAHAHAHH!  / ronja a.k.a gillar på playahead :)

Sexiga Hades.


Det är SO och jag, Ronja och Linnea ska skriva om dödsriket,
vilket innebär den sexiga *host* Hades och några andra personer/gudar som har med dödsriket att göra.
Mhaha, men nu ska vi fortsätta jobba!
Peace out!
Jenny & Ronja


ronja - the one and only.

Min dator som jag egentligen ska sitta på vägrar gå in på blogg.se så jag lånar Jennys just nu. Och bara för det tog så lång tid för mig att komma in så glömde vad jag skulle skriva. nu är det iallafall SO med patricia och jag har verklien inte ork för det men nu m,åste jag gååå , HEDDÅ !!!!
kram ronja

Jag är hyper och vi har rast.

HEEEEEEEEEEEEJ
HEEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅ,
Peace out!
Jenny

he

jag skriver upp och ner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD
/k

och nu är det ronja och nu har vi kemitest.

Jenny hälsar säkert också , jävligt slarvigt inlägg men harald kom in och skrek att det va kemiprov och det är förf*n inte ''schtilit''

/ OSS TRE ! HIHIHIHI pöwss pöwss

snart är det sommar ! :$






Och nu fick jag nya krafter för det och ska därför gå och duscha , nattinatti ! kram ronja.

trött seg och lite mera trött.

Jaaaa , jag är verkligen bajstrött just nu. Ska egentligen gå upp och duscha men blääää vad jag inte har lust med det just nu , orkar knappt titta vad jag skriver så a.. Vad har jag och säga egentligen? Ingenting speciellt vad jag vet , faktiskt..
Om inte jag slutar skriva nu så kommer jag f*n somna vid datan , hahaha!
Imorgon iallafall så börjar vi halv nio i bildsalen på medis , skulle möta Emil någonstans, tror han går på vid Skogskyrkogården så han går väl antagligen på samma tunnelbana som jag. Annars är lilla söta Mickepicke rätt så duktig på att av någon konstig anledning alltid hamna på samma tunnelbana som jag.
Jaja, nu måste jag f*n upp och duscheliduscha :) hahah skoja! menmen , är jag jag trött har jag ingen humor.

godnatt och kram / rooooooonja !!

Bilder, Bilder, Bilder!

Okej så jag måste erkänna att jag inte pluggade så mycket, men pluggat har jag iaf.
Innan jag slutar med inlägg för dagen, så ska ni få lite bilder på hur min dag har sett ut!


Det diskuterades mycket om våran parodi på Twilight som vi fick för oss att göra.

Emil och Ronja stog mest och lyssnade vad alla andra hade att säga.

Det blev såklart en gruppbild på alla också, ja utom mig själv eftersom att jag fotograferar.

Senare när vi gick ut på promenad i stället för idrott så hittade vi en ny vän! ;)

Sen så åt vi ju pizza och eftersom att jag knappt ätit ngt på hela dagen var det riktigt gott!
Detta blev dessvärre ingen bra bild, men det är Emma, Linnea och Tsungi på Pizzerian.

Peace out!
Jenny

Det är svårt att glömma..




Du var allt för mig gumman , fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann , och du var min bäste vän ,
Men bäst att skit I allt, och börja om igen.
Kommer du ihåg , vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont , själen bara svider , när jag som vanligt
Tänker tillbaks I tiden , på tiden det var du och jag ,
Tiden det var vi två.
Du vet precis som jag att en gång var det faktiskt så.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig.
Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre
Och det sårar mig idag.




glöm inte det hedda / ronja.

Det roliga måste sluta någon gång, right?

Jonas Brothers spelas på hög volym, humöret på topp
och så ska jag sätta mig för att plugga till massa prov ..?
Nej tack!

// Jenny

Gladare idag..

..I alla fall lite.
Lite gladare eftersom jag ska me magnus, jonas och mamma på oasis i morgon , weee :D!
och också lite gladare för att ''I taket lyser stjärnorna'' har premiär på fredag och jag och emmsenbemmsen ska gå.
Annars vet jag inte vad som händer dom dagarna som kommer.
Är lite smått irriterad eftersom dom kommande twilight filmerna kanske kommer förstöras totalt!
MAN KAN INTE DA MED EN L.A BRUTTA SOM VANNESA HUDGENS I VÄRLDENS BÄSTA FILM!
Det går bara inte, jag menar .. asså det kommer suga k*k.
Hon hoppas på att få rollen som varulf och då antar jag det blir Leah men passa Vanessa Hudgens som
Leah lixom? Inte direkt"!!!
Och så har man hört att dom ska byta ut typ alla skådisar i pirates of the caribbean.
Robert Pattinson ska tydligen vara Kapten Jack Sparrow ( visserligen är han världens snyggaste och bäste man/kille på hela jorden men ingen gör den rollen bättre än Jonny Depp).
Zac efron ska tydligen vara Will och jag menar HALLÅ!!
Vart är världen påväg!!!!!!!
Ska typ stämma hela filmteamet -.-'
Nej nu ska jag dra mig neråt till soffan och stanna där ett bra tag!
Hare bra och vi hörs i morgon <33333333333
/K

Bilder från igår:

Tönt -.-'<3333

Varför vill aldrig Celina vara med på bild?

Cooolish<33

Bilder från idag: ( ego )!





En vanlig tisdag.

hejsan svejsan i lingonriset,
Vi (Emma & Jenny) sitter hos Jenny och väntar på att top model ska börja.
Idag har det hänt väldigt mycket faktiskt. Vi hade prov (hemskt) och sedan så hade vi idrott men innan idrotten så hade vi lite kul. Efter skolan så gick vi och linnea och tsungai till tallkrogens centrum och åt pizza. Efter det så gick vi till kiosken för att köpa typ mest tuggumin och sedan så gick vi vidare till parken. Där vi mest roade oss med att gunga på en mega gunga och snurra på en karusel eller vafan det nu heter x).
Men nu ska vi göra annat, hej svejjs!

Verkligheten.

ord som: hora, slampa, skabbig, äcklig, ful & tjock, det är ord som alla tjejer får höra någon gång. det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss , som in i helvete tar vi åt oss ! vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det & vi skadar oss själva med det , vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. det är såhär som vi blir utseendefixerade ..plötsligt handlar allt om kläder, smink & hur man snabbast ska gå ner i vikt & ta världen med storm. vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen. vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? jo det är alla killar ! det är egentligen dom som är utseendefixerade ? kanske inte alltid på sig själva , men på dem som finns runt omkring dem. tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. det är vi som står där och tar i mot allt. är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. & då blir man något bra ? man blir någon. någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till , vi tjejer vill vara med dom. vi skulle inte säga nej .. men är det där emot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. då är vi äckliga skabbiga, fula osv. & vet ni vad som händer mer? jo, folk snackar skit. vassa knivstick rakt in i ryggen som rentav kan döda dig. ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. inte ens players. ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte ? vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. till & med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. killar kommer alltid vara finare än oss, stå där & snegla ner från vinnarpallen. där nedanför står en tjej och gråter.

/ r.

min älskling ...

... ryan sheckler e på tv ! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


/ ronja

Girls just wanna have fu-u-u-u-u-un!

Kom hem från skolan för ett tag sen, iförsig ganska länge sen.. men ändå.
Har inte gjort någonting speciellt sen jag kom hem, åt lite rester sen igår. Som ni såg så skrev jag om att jag skulle hämta Richard på dagis, så blev det också.
Visste inte riktigt vilken avdelning han gick på så jag be Stoffe säga till min mamma att hon ska ringa mig, och eftersom att han kan vara så snäll ibland så gjorde han det också. :)
Som sagt så var det ju gympa sista lektionen, och vad kan vi ha varit? - kanske sju stycka som va med, j*vla latmaskar hela bunten. Vi körde iallafall badminton, jag tycker faktiskt det är ganska roligt och är ganska bra på det också måste jag säga, men det kan ju ha och göra med att jag gått på badminton, men det låtsas vi inte om tycker jag och därför stryker vi den texten. hihi!

Som dom flesta redan vet så HATARHATARHATAR jag att springa...
Påväg hem från idrotten så går jag med Micke och Karin till bussen, och så självklart ser lilla Mickepicke att bussen står inne när vi är ungefär 100 meter därifrån, gaah! Då blir det fart på benen iallafall. När vi kommer på bussen sitter massa åttor där som kommer från spanskan som ligger vid fridhemsplan, våran gympa ligger för er som inte vet det vid eriksdal, och vår skola vid globen.
Men iallafall på bussen så sitter Micke och sparkar mig (?!) han är såååååååååå snäll ! Ja men iallafall så missar Karin sin tunnelbana när vi kommer till Gullmarsplan men jag och Micke gick till Farsta Strand sidan och så står Emil och Hedda där! WIIIE ! :)
Men självklart när våran tunnelbana kommer ska inte Micke sluta plåga mig, för han kan ju verkligen inte bara stå och hålla i min hand vanligt utan blir tvungen att försöka klämma sönder den, ajajaj säger jag bara!
Juste, vi såg någon bög på tunnelbanan också som stod med någon tjej. Och nej, jag säger inte bög bara för att han var ful, men han var verkligen det.. Han hade mascara, hårspray, blont mellanlångt hår och pratade som en bög. Och bara för att jag och Micke tittade på han en gång så kallade han och tjejen han stod med oss för töntar och gick av tunnelbanan och pekade finger åt oss, liksom, får man inte titta på folk eller? Herregud!
Meeeeen , det var väl allt för mig antar jag, lägger upp lite bilder och en video bara!


Innan idrotten.

Jenny vänster och Emma höger.

Jenny(i bloggen) höger, Linnea blond och vit väska, Karin(i bloggen) blond och sträcker upp sin hand, tsungai ser man bara ryggen på och Emma(i bloggen) med sss.

Samma personer, bara det att karin inte syns men hon står framför Tsungai.

Tråååååååkigt.



'' pöwss pöwss '' / ronja
( nej jag är inte seriös med pöwss ) -.-'

snabbt

NU ÄR DET IDROTT ! HEJDÅ !

matteprov klart.

Så, nu är provet klart. Känndes som att det gick ganska bra för mig, Jenny gnäller om att hon hoppade över ganska mycket men ja.. Jag hoppade väl över två eller tre men inte så att det känns speciellt mycket som att jag kommer göra fel på hela provet. Vi fick tyvärr inte se svaren idag för att det var tydligen ett prov med olika delar på och det här var bara första delen.
Vi ska egentligen spela mattespel nu men jag orkar verkligen inte tänka mer, blir alltid jättetrött i huvudet efter prov.
Jag tror ändå jag kommer bli tvungen att ladda ner något sånt där dumt mattespel för vi slutar inte förns kvart över, haha.
Men dom flesta i klassen håller fortfarande på med provet, och jag tror inte jag kommer lära mig så mycket av att spela mattespel i ungefär fem minuter.
Våran idrottslärare var tydligen här idag så idrott blir det iallafall efter, jag kanske ska hämta min lillebror Richard på dagis, men jag vet inte riktigt. Mamma sa igår att jag skulle hämta honom men jag svarade inte riktigt och idag när jag frågade det så svarade hon inte riktigt. Men då tycker jag hon får skylla sig själv för jag har inte sagt att jag ska hämta honom.
Jag har faktiskt inga pengar på mobilen heller så jag kan inte sms / ringa och fråga henne.
Men om hon skulle se det här inlägget i tid (vilket hon säkert inte kommer göra) så kanske, kanske hon skulle säga till mig hur det blev med Richard.
Men nu har jag ingenting mer att skriva om så jag ska ta och titta runt i andra bloggar..

pyss / r.

I'm sorry for breaking all the promises

Blir bara ett snabbt inlägg just nu, kom till skolan för ett tag sen pågrundav försovning. Vi ska snart ha något ''oförberett'' matteprov med Harald, vet inte riktigt vad det handlar om så jag tror faktiskt inte att det






heeeeeeeeeeeej/ tiiiiinaaaaaaaaa

...
nu fortsätter inlägget -.-'
som jag tänkte skriva så tror jag inte att det kommer gå så bra, men jag får ju se. Det kanske är jättelätt, vem vet?
Idag tror jag att jag slutar vid tretiden, har idrott med magnus efter matten.
Harald är lite sen, vi skulle egentligen 12.00 men han har faktiskt inte kommit än..
Juste, straffet för att jag kom försent till skolan och missade musiken är att jag och min pojkvän inte kommer få sova hos varandra på vardagar, det är väl tråkigt. Men hon har nästan ändå inte låtit mig sovit där alls på vardagar förut.
Bara för att jag inte har någonting att skriva om så går väl inte det här så jättebra kan jag säga.
lalala.. Nu kom min pojkvän in och tiggde tuggummin också, hihi.
Ser att Jenny sitter och tittar i våran blogg just nu också, nu kom Harald in men han gick igen så det var väl ingenting speciellt viktigt han ville.
Jag skulle också gå om jag kom in i klassrummet som lärare just nu och såg hur alla satt, alla sitter väl lite överallt på borden här och där, haha! Jag tror det e bara en eller två stycken som sitter på sina platser.
Annars så är väl stämningen i klassrummet just nu glad och högljud. Eftersom att inte har har någonting att göra kan jag skriva vad alla gör, hahah..
Katja: Sitter och chattar på sin ryska msn.
Jenny: Sitter och sjunger om att hon mår illa.
Simon V och Niko: Tittar på någon film.
Emma, Karin, Tsungai och Linnea: Sitter på mitt bord och geekar data.
Emil och Osman: Spelar elastro mania.
Simon L, Jonathan och Deniz sitter och tittar när stivo sitter vid datorn.
Filip och Micke sitter vid datorn, vet inte riktigt vad dom gör.
Hedda, Michael och agge sitter vid datorn.
Och jag sitter nu och lyssnar på Harald som precis kom in i klassrummet och måste därför sluta skriva nu.
Först måste jag bara säga tack till lilla Stoffe som säger att jag kommer faila på provet, tack tack till dig.. skitunge!

xoxo / Ronja !

Varför ska livet vara så jävla komlpicerat?


Jag saknar dig,
För varje jävla sekund som går så blir det bara värre. Fem år, det är inte så lätt längre. Du bettyde allt pappa, du var min bästa vän. Du var världens bästa pappa, du kunde få mig att skratta när jag var sur, du fick mig att le när jag var ledsen, du fick mig verkligen att känna mig som världens lyckligaste flicka. Jag hade allt, nu känns det som att jag inte har någonting alls. Och ibland slår det mig, att det faktist var min pappa i den där kistan, det var du. Du kommer inte tillbaka, och jag vet inte när jag faktist ska innse att det är sant. För ibland så känns det som att det enda jag lever för är dig pappa. Varje dag så frågar jag mig själv, varför jag? varför du? Det är inte lika lätt längre, jag kan inte alltid gå till mamma och gråta ut, det är mer komplicerat idag. Men jag vill vara liten igen, jag vill ha dig vid min sida igen!
Din egna Jenny

Förbannad som in i helvete!

Bruce springsteen ska kom i sommar igen i Juni och klart som fan att jag vill gå, alla som känner mig vet ju det ?
Men tydligen inte min egna mamma, man får reda på att Magnus har fått tag på fyra biljetter till första dagen och mamma fyra biljetter till andra, nej men oj! Det var ju synd vi är lixom fem i familjen!
Så jag frågar mamma och pappa men dom säger bara att eftersom jag tydligen tyckte det var tråkigt och jobbigt i sommras så antog dom att jag inte ville med , hur dum i huvet får man vara?
Till och med Magnus visste att det inte alls var så att jag tyckte det var tråkig eller jobbigt?
Jag tyckte det var skit kul bara det att jag hade ont i ryggen?
Så säger pappa att han kan gå en dag  och jag en dag men ingen frågar mig om jag vill gå båda?
Ingen frågade mig från början om jag ville gå?
Jag håller på att dampa sönder här borta!!!
Och mamma bah: du ska ju kanske endå gå på Colplay.
Och?
Sen sa hon att det är väl roligare att gå på någonting som jag är mer insatt i?
Jag lyssnar ju för i helvete mer på Bruce Springsteen än vad jag gör på Colplay!!
JAG SKA GÅ PÅ DOM DÄRA KONSERTERNA!
Hoppas ni alla hade ne trevlig kväll, vi hörs.-.-
Karin

James Morrison - This Boy.


Jag kan inte få ut låten hur huvudet,
jag går och nynnar på den hela tiden!

Musik galna lilla jag, Jenny.

Förvånad? Jo lite ..

Hej på er alla!
Idag så var det väll okej i skolan förutom min franska där jag trodde att jag skulle dö, och ni har ju redan hört att vi kollade på Shrek 2 som nu har blivit en utav mina favorit filmer. Jag och Tsungi satt lite bakom alla och garvade åt jätte mycket saker som alla andra inte tyckte var lika kul tydligen, hallå vart är eran humor liksom?
Sen så blev det såklart pommes till lunch och det börjar kännas som att jag lever på pommes i skolan inte bra. Vi fick också veta våra resultat från en diagnos i engelska och jag blev väldigt förvånad av att höra att jag fått bäst resultat i klassen, jag som faktist tyckte att det gick dåligt på den diagnosen? Aja , jag ska inte klaga!
Nej men hörni nu har jag bättre saker för mig, ville bara kolla in och säga hej!
Jenny

Utan musik är jag ingenting...

... så är det bara.

Har egentligen ingenting speciellt att skriva, dagen idag gick rätt fort ändå eftersom att vi tittade på film (shreck 2) under två lektioner eftersom att den var inställd för att läraren var sjuk som Emma skrev under. vi hade inga andra speciella lektioner idag vad jag vet, det var bara veckostart, ''film'', lunch, svenska och spanska. Jag gillar verkligen inte spanska, vet inte varför men jag tror att det är pågrundav läraren för han är verkligen urkass på spanska..

Just nu så sitter jag iallafall och tittar på tecknade mr bean på barnkanalen, tycker att otecknade mr bean e mycket roligare.. Menmen, vad har man att välja på när det inte finns någonting att titta på? Min pojkvän som är här verkar iallafall tycka det är kul för han är helt inne i tvn och skrattar lite då och då.

Senare ikväll så händer väl ingenting speciellt antar jag. Min pojkvän ska sova över här så vi kommer väl antagligen bara mysa och titta på tv hela kvällen, kanske ladda ner någon film eller så. Men nu tror jag faktiskt att jag ska försöka få Rikardh att vara lite social, för nu sitter han och tittar på något konstigt tecknat program, haha! Lägger bara in lite bilder först från idag.


hedda ..



smile bitch .. :)


katja och micke.


micke, typ..


lite smått suddigt..


något som katja rita, hihi.


påväg hem från spanskan, fråga inte.. haaha!


xoxo / ronja.

Ibland har man bara inte ork.

Ligger och kollar på "My super sweet 16" det är faktiskt rätt sjukt ! , asså snacka om att alla som är med är så f*cking bortskämnda , liksom " Jag ska ha en ny kläning det får kosta hur mycket som helst !!"
Men hur som helst , skolan var väl som vanligt förutom att våran idrotts lärare var sjuk så vi fick kolla på shrek 2 den lektionen istället , Najs !

Jag hade lovat mig själv att jag skulle ränsa min garderob i dag när jag kom hem från skolan men nu har jag lagt mig i sängen och jag kommer inte orka att gå upp från den förens det är middag , vi ska äta någon korvgryta får väl se vad det blir för något tydligen något vi inte hade ätit förut enligt mamma.
Men nu ska jag försöka att hitta något roligt att kolla på på tv , för my super sweet 16 är slut.
Emma


Borde sova.

Det blir bara ett kort inlägg eftersom att klockan är ett på natten/morgonen och jag ska till skolan imorgon.
Kvällen har varit lungt, mest kollat på Sex and the City och åt även lite kladdkaka. Imorgon så vet jag inte riktigt  vad som händer, kan inte ens komma på om det är något speciellt som typ ett prov eller något i skolan imorgon. Jag är väll för trött för att tänka antar jag. Allt jag vet är att jag har franska och får inte glömma mina böcker, men nu så måste jag verkligen sova hörni!
Jenny

SHE IS A GOOD GIRL

Orkar inte mer inlägg idag,
hoppas ni haft en bra dag för det har inte jag iallafall.
godnatt hejdå! /
r.

dessa killar..

varför har dom tusen olika sidor av sig själva ? varför går dom när man behöver ha dom som mest ?
varför skriker dom och slåss hellre än att gråta ? varför tänker dom sig inte för innan dom säger något ?
varför vet dom inte vad vissa ord betyder ? varför älskar dom en , när dom aldrig vet hur dom ska bevisa det ?
varför ser dom inte när man gjort något nytt eller specielt ?
varför uppskattar dom inte det som man gör ?
varför ser dom bättre än vad dom tänker ?!








man undrar ju ibland .. / r.

Ingenting för mig.

Hallojsan, jag har precis ingenting för mig!                   
Jag har jäääääätte träkigt rent ut sagt.
Fyfan vilken boring dag idag, bläbläblä..
Har verkligen inte orkat göra någonting!
Men imorgon är det ju skola som gäller, åhå..
träkigtträkigtträkigt. Borde egentligen
städa eftersom att min pojkvän kanske
ska komma hit imorgon ifall han får.
Men jag vet faktiskt inte om jag orkar städa..
Kalla mig lat men sån är jag. Menmen, jag
ska iallafall ta upp lite kläder från golvet och
ta upp lite disk nu och kanske tillochmed
orka byta lakan på sängen.
Men så mycket tror jag inte att jag
orkar, haha!
Men jag skriver nog något inlägg innan
jag går och lägger mig..
Kisses / r !


Här kommer fotona från helgen.

Hejsan ,
Hade inte tänkt skriva ett så långt inlägg just nu skulle bara visa sakerna som jag köpte när jag var i farsta med karin och lite bilder från helgen med karin.
Hejdå ,

Haha , fråga inte vad vi håller på med på bilderna.


  

 


Örhängen : Glitter 79:90 :-
Maybeline mascara och eyeliner : Åhlens 165 :-

Jag och Jenny har någonting gemensamt - vi båda e tjejer.

(x) Du har sett Mean Girls
(x) Du använder mascara
(x) Du använder kajal/eyeliner
(x) Du använder brunkräm/foundation
(/) Du tar foundation på läpparna
(/) Du använder täckstifft
(x) Du använder läppglans
(x) Du har pussat en tjej på munnen
(x) Du har alltid din mobil med dig
(x) Du gillar remixade låtar
(x) Du älskar söta mobilsmycken
( ) Du sätter Z istället för S
(x) Du älskar rosa
(x) Du gillar dekorationer
(x) Du älskar att shoppa
( ) Du har tagit denna listan från en annans bilddagbok
( ) Din mobil är rosa eller röd
(/) Du lägger till H i slutet av vissa ord (typ bara med ordet va?, det blir ofta vah?

13,5.

0-3 är du en kille?!
4-9 du är tjejig, keep going girl!
10-13 grattis, du är en tjej!
14-19 du är enormt fjortis

''Det var nära ögat'' / ronja.

Jag är en tjej (a)

(x) Du har sett Mean Girls
(x) Du använder mascara
(x) Du använder kajal/eyeliner
(x) Du använder brunkräm/foundation
( ) Du tar foundation på läpparna
(x) Du använder täckstifft
(x) Du använder läppglans
(x) Du har pussat en tjej på munnen
(x) Du har alltid din mobil med dig
(/) Du gillar remixade låtar
(x) Du älskar söta mobilsmycken
( ) Du sätter Z istället för S
(x) Du älskar rosa
(x) Du gillar dekorationer
(x) Du älskar att shoppa
( ) Du har tagit denna listan från en annans bilddagbok
( ) Din mobil är rosa eller röd
(/) Du lägger till H i slutet av vissa ord (typ bara med ordet va?, det blir ofta vah?)

Totalt: 11, om jag nu räknade rätt. Säg till om jag inte gjorde det ;$

0-3 är du en kille?!
4-9 du är tjejig, keep going girl!
10-13 grattis, du är en tjej!
14-19 du är enormt fjortis

Där ser man på
Jenny


Överlycklig.

Nu är det så att jag precis har börjat klara massa låtar på guitar hero på expert! Förut kunde jag bara köra på hard och för några dagar sen på medium, wiie! Låg precis i sängen och smsade med några men fick värsta bloggsuget sådär helt plöstligt från ingenstans, häftigt va? Och nej, det är inte därför rubriken heter överlycklig utan det är för att jag ska få mat snart, I ♥ mat!
Nej, jag skojar bara med er! Men det är det att jag har egentligen ingenting att skriva om, så jag vet inte riktigt hur det här ska gå till..
Men så kom jag på att jag kan lägga in några youtubeklipp på Jeff dunham. För er som inte vet vad det är så är det någon buktalarsnubbe som pratar med sina dockor. Riktigt kul iallafall tycker jag. Vet inte riktigt vet ni tycker men jag tycker verkligen han är urskön!




Tog några med svensk text också så ni som är dåliga på Engelska också ska förstå.
Nej där ljög jag, jag gjorde det för att jag är lat och inte orkar förstå vad han säger just
nu utan vill bara läsa texten.
Så, titta och njuuuuuut ! / roooooooonja.

Ursäkta !

Jag vill bara säga att jag är jätte glad att alla komenterar och sånt , men jag vill bara påminna om att det är fyra stycken tjejer som har den här bloggen och inte en ! , och så klart så ska ni fortsätta att läsa bloggen men ni får tänka på detta.
Hejdå ,
// EMMA

Mycket på en gång.

Ja hej igen då,
Nu är vi klarsminkade och på gott humör.
Det har väl inte hänt så mycket hittills, vi gick upp mellan ett och två och åt
och sen spelade vi TP , emma vann -.-',
Vi vet inte vad vi ska göra härnäst, vi försökte få morgan och henry hit igår men det gick ju inte såklart eftersom henry tydligen skulle på bio med familjen.
Han sa att vi kunde hitta på något idag men i hans värld betyder det ungefär, vi kan göra något i morgon men jag kommer inte ringa eftersom jag bryr mig inte riktigt mycket så då får ni ringa men då kommer inte jag kunna :), -.-'
Aja, Emma är inte riktigt klar med sitt sminkande men hon kommer väl snart.
Det är söndag vilket betyder att det är skola i morgon och jag vill bara dö när jag tänker på det för skolan påminner om Harald (NO och Matte lärare) och tror mig, det är inte kul.
Haha , Jag (emma) har nu läst karins text och håller med henne på varje punkt.
Ja som sagt är det skola i morgon och jag kommer antagligen få göra det där engelska testet eller vad man nu ska kalla det eftersom jag inte var i skolan i fedags.
Jag har inte så mycket mer att tillägga så har får inlägget vara slut.
HEEEEJJJDDÅÅÅ !!
EMMA OCH KARIN !

Slapp söndag :)


Nu blir det nudlar och Sex and the City!
See you later!
Jenny

Jahapp ?

Hejsan ,
Emma och karin här , vi ska sminka oss nu så det blir ett längre inlägg senare.
Hej då ,

Statistiken går uppåt, tummen upp för det!

Det har inte blivit något ''spela guitar hero'' än. Istället för att göra det förut så gick jag upp och gjorde pannkakor till mig och mina två mindre bröder, mumsmuns!
En sak jag tycker är konstig är att jag blir mätt av att laga mat (?) likadant är det när jag tillexempel ser jättemycket mat så blir jag också mätt. Själv tycker jag det är lite konstigt, men det kanske är vanligt? Haha, menmen, jag är ju som jag är.
Men nu när jag har ätit pannkakor så fick jag ont i magen och ska därför lägga mig i sängen och titta på superhero movie, kuuuuuuul!


  

Ovanligt seg.

God morgon!
Eller kanske lite sent för det klockan är lite över två nu, jag sitter iaf med min pyamas på mig och lyssnar på musik. Idag så är jag ovanligt trött så jag kommer förmodligen inte göra något så jätte kul. Imorgon är är det skola igen dåra, åh vad jag inte längtar efter det. Jag ligger typ efter i så himla mycket och jag måste verkligen börja jobba mer. Men shit vad jag aldrig orkar göra det på lektionerna. Jag vill dock veta hur det gick för mig på vårat hemska matteprov vi hade för några dagar sedan. Men nu så ska jag tillbaka till min säng och sova eftersom att jag är så trött.
Sov gott
Jenny

Sunshines ! <3






<3 / r.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Jaha, vilken överaskning att jag är först vaken. Men det är det att jag är så j*vla lättväckt på morgonen, så vid vissa tillfällen kan jag bara vakna av ett smsklick eller något sånt, villket jag gjorde idag.

I
dag så vet jag faktiskt inte vad som händer, min pojkvän sa att han skulle komma hit men han fick inte och jag vet helt seriöst inte om jag orkar åka dit heller. Kommer säkert bli så ändå.. Men vi får väl se under dagen vad som händer. Annars får jag väl sitta hemma hela dagen och geeka guitar hero, love it!

E
ftersom jag egentligen inte har någonting vettigt att skriva om så kan jag ju skriva en lite saker om mig som ni kanske inte visste sen innan, eftersom att Jenny och Karin redan beskrivit sig själv på sitt sett så gör jag på mitt sätt.
Så här kommer lite saker som ni kanske inte visste om mig:


  • Jag heter Ronja Nilsson.
  • Är 13 år.
  • Mitt hår är färgat och är just nu ganska svart (försöker färga det brunt med misslyckas).
  • Bor i Skogås (mamma) och Haninge (pappa)
  • Jag har ingen favoritmat eller favoritfilm
  • Min favoritfärg eller färger då är rosa, svart och grönt.
  • Jag brukar inte ha lugg som det ser ut på bilden.
  • Jag har tre bröder och inga systrar.
  • Går i DiStra skola bakom Globen (som resten av alla i den här bloggen)
  • Jag heter gillar på playahead.
  • Jag blir väldigt lätt svartsjuk.
  • Jag har en pojkvän.
  • Jag har smink dagligen (mascara, någon brunkräms mousse, rouch och ögonskugga).
  • Jag är nog vädligt självkär, bryr mig otroligt mycket om mig själv.
  • Ändå så är jag väldigt blyg.
  • Jag har skolkat.
  • Har testat röka/snusa/dricka
  • Älskar spela guitar hero.
  • Jag lyssnar oftast på house, techno, svensk hip hop och även rockpop kan falla mig in ibland (t.ex jonas brothers).
  • Jag älskar att titta på filmer, mest komedier. 
  • Hatar min pojkväns musiksmak, haha.
  • Sjunger nästan alltid hemma.
  • Min favoritradiokanal är 107,5 alltid.
  • Folk gnäller ofta på hur ofta jag smsar ...
  • ... tillochmed lärarna i skolan. 
  • Jag har väldigt svårt att komma på vad jag ska skriva nu men efteråt så kommer det säkert bubbla upp massa saker i mitt huvud som jag kan skriva.
  • Jag skrattar åt nästan vad som helst.
  • Jag älskar maaaaaaaaat!
  • Och så älskar jag godis, hihi!
  • Jag läser kissies blogg varje dag och tycker den är grym för att hon vågar bjuda på sig själv.
  • Jag gillar absolut inte blondinbellas blogg.
  • JAG SKA NU GÅ OCH SPELA GUITAR HERO ! <3
  • Och efter det titta på en film, hihi. toppen!
Det där var ju iallafall lite saker, men det får räcka. Om ni vill mig någonting speciellt eller undrar något är det bara att kontakta mig på [email protected], om ni undrar någonting över bloggen eller har några klagomål eller något positivt att skriva som har med bloggen att göra kan ni skriva till [email protected]


Hmm, ja det var väl allt antar jag. Puss & Kram så hörs vi senare / Ronja.

Lyssnar på låten dag och natt , haha!

Jesse McCartney - How Do You Sleep


Som ni kanske redan vet så älskar jag låten!
Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom att klockan är 2 på natten eller morgonen.
Sov gott!
Jenny


hur man kan låtas att man skiter i en, när man egentligen bryr sig så jävla mycket..

Jag kom hem från Rikardh för ett tag sen. Den här dagen har väl i stort sätt varit ganska bra.. Slutet hos Rikardh var väl inte direkt så jättelysande, men det löste sig iallafall. Tidigare idag så var vi ju hos min pappa och firade min storebror Robin som fyllde 18 i veckan, han börjar bli en stor pojke nu, haha!
Jag och Rikardh gjorde väl ingenting speciellt förns vi bestämde oss för att av någon konstig anledning gå till Ica maxi (?) vilket egentligen inte passar mig så bra eftersom jag inte gillar att gå och det tar ungefär en timme att gå dit. När vi var där så bestämde vi oss för att äta på donken så då gjorde vi det.
När vi skulle gå hem så tog vi lite överdrivet mycket ''genvägar'' som egentligen bara var omvägar, duktiga jag valde självklart alla dessa ''genvägar''. Vi gick över en jättestor åker som var full av vattenpölar så mina skor var väl inte så där jättetorra när jag kom hem kan jag påstå, och att jag gillade att springa omkring och hoppa i alla pölar jag kunde hitta på den där åkern gjorde ju inte saken så himla mycket bättre, hihi.

bild på Rikardh när vi är påväg till ica maxi.
ursäkta kvalliten på bilden.



Juste ja, jag håller på att ladda ner en film som jag iförsig redan sett som heter Disaster Movie. Riktigt töntig egentligen. Men eftersom jag skrattar åt nästan vad som helst nu på kvällarna så tänkte jag att jag och min lillebror kunde se den. Jag vet inte riktigt om han gillar den, men jag tror att han kommer gilla lite av filmen iallafall. Eftersom jag inte orkar förklara vad den handlar om så kan ni se trailer genom att klicka här.

En sak till bara, en fråga.. är det bara jag som ÄLSKAR att lyssna på lugn musik på kvällen när jag kommer hem efter att inte ha varit hemma på hela dagen och är såhär lagom trött?
Här är iallafall en låt som jag fastnat för just nu.








/ eran egen ronja.

hos pojkvän.

skriver när jag kommer hem.
/ r.

Pinsamma händelser utanför ica.

Hejsan svejsan i lingonriset.
Nu sitter jag och karin i mitt rum för att jag ska packa , när vi var på väg hem från ica så hände en liten rolig grej som karin nu får ta och berätta eftersom jag ska packa ..
Hejsanhoppsan, karin här. Ja då ska jag alltså berätta en liten rolig grej, vi var på väg hem från farsta och gick av vid tallis för attt gå hem.
Vi gick in på ica och sen när vi kom ut så står en hund där som ser ganska snäll ut, när vi är mindre än en meter i från så skäller den som ut i helvete och vi skriker som bara den och hoppar typ hundra meter upp i luften och till råga på allt så var det några som såg oss så vi skämde ut oss lite.
Men nu ska vi sluta skriva för jag tror EmmsenBemmsen är klar med packningne, så vi hörs senare och då kommer det säkert lite bilder.
Puss och kram skummbanan.

Ja du vad kan man säga?


Jag fick tråkigt och då blev det att jag satte mig och gjorde detta.
Det blev kanske inte så jätte fantastiskt bra eller otroligt har aldrig sett förut,
men det är en liten bild på alla vi bloggare! <3
Hoppas ni har det roligare än jag!
Jenny

Lördag, Lördag, Lördaaaag.

Nu känner man sig lagom lat när man ser att alla andra har skrivit ett inlägg här på morgonen och man själv gick upp för typ en halvtimme sedan. Men jag gillar att sova helt enkelt så det är bara att vänja er vid det gott folk!
Just nu så sitter jag iaf och lyssnar på Jesse McCartney - How do you sleep, för alla som sitter nära mig i klassen så borde dom veta att jag är typ beroende av den låten eftersom att jag sitter och sjunger den hela tiden. Eller man kan säga att jag skämmer ut mig eftersom att sjunger som en åsna, om det är någon som borde veta det så är det Ronja som måste stå ut med det varje dag typ, haha. Jag har lite ont i halsen vilket jag haft sedan jag vaknat upp och jag hoppas verkligen att det inte är någonting eftersom att mamma är sjuk och jag vill inte att hon ska ha smittat mig. Men nu så måste jag dusha,
Ha en bra lördag gott folk,
Jenny
.

Varför blir man inte väckt när man behöver det.

Hejsan svejsan,
Dagen har börjat segt , vaknade till lite av att mamma och pappa stog och pratade utanför mitt rum då var klockan ungefär 10 och jag var nästan helt säker på att dom skulle väcka mig när som helst så jag struntade i att gå upp då.
Men så klart så gör dom inte det idag när jag måste gå upp 10 för att vara hos karin 11 , så jag sonmar om och vaknar sedan 12 ! , så jag springer ner till min mobil för att kolla om jag har fått något sms av karin , och självklart har jag det eftersom jag är en timme sen .. ? men det var lugnt för henne och nu ska hon komma när hon är klar för vi ska till farsta.
Hejdå,  


Lite seg här borta.

Ja men jag sov ju när Ronja var klar med designen så det blir ett lite segt tack till Ronja, den är i alla fall skita fin!!
Som Jenny har nämnt så ja, det kommer bli lite mycket egobilder på mig men vad kan jag säga?
Jag heter lixom egoistisk på pea!
Idag ska jag och Emms någonstans jag vet inte vart men hon skulle köpa lite grejer och snackade om farsta
så det blir väl kanske dit, vi får se.
Hon sa att hon skulle komma vid 11 men har inte hört av sig så vi får väl se och jag ska ju inte klaga eftersom jag precis gick upp ur sängen men men.
Eftersom typ alla har nämnt sin andra blogg så ska väl jag också göra det
karinrosander.blogspot.se, då vet ni det och tro mig den är inte rolig så gå inte in på den.
Annars har jag bilddagboken också för dom som är intresserade, heter typ samma sak där ,
karinrosander.bilddagboken.se.
Nej nu ska jag göra lite annat.
Hare bra,

Karin

Morgon

Sitter hemma hos mig just nu och gör faktiskt ingenting speciellt, tittar på när min pojkvän kör guitar hero och så, han är grymt bra måste jag faktiskt erkänna, haha! Mina två bröder (Richard och Razmus) som är 3 och 9 står bakom mig och har pusskalas, hihi, ganska gulligt ändå faktiskt. Ska nog gå och duscha snart tror jag.. Senare vid tolvtiden så ska min pappa komma och hämta mig, Razmus, min storebror Robin och min pojkvän Rikardh. Vi ska fira att min brorsa fyllt arton hos min pappa, får se hur det blir. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen en stund och njuta innan jag går upp och duschar.

pyss & kjam / R.

Tur att man har Ronja !

Jag tycker designen är ur fin  x) <3 , skulle bara säga hur fin den blev och nu ska jag kolla klart på scrubs och sen sova.
Sov gott  // EMMA

I <3 Design.

Som ni vet så var det prat om designen och så om att jag skulle fixa den och så.. Sa ju att den skulle vara klar någon gång inatt, och titta! - Jag håller vad jag lovar för en gång skull. Min pojkvän har tillochmed börjat kalla mig datanörd för jag suttit och fixa med header hela kvällen, -.- men det får jag faktiskt leva med för det är värt det.
Vet inte riktigt vad dom andra små flickorna i bloggen tycker om designen, Jenny kommer säkert gnälla på att den är tråkig (sån hippie som hon är) nej men, haha.. Jag skämtade bara Jenny. Men hon gillar färger och är en regnbåge själv om man säger så.
Men nu ska jag och Rikardh titta på film så skriver jag nog imorgon.

xoxo / ronja

Tatuering? ...

Jag satt nyss uppe med storebror och kollade på ett program som gick på Discovery Channel, först så brydde jag mig inte om programmet så mycket eftersom att det nästan aldrig går något program jag är intresserad av där. Men så ser jag att det handlar om folk som jobbar som tatuerare, då börjar jag direkt att prata med storebror om det. Och nu sitter jag här och vill verkligen ha en tatuering. Jag är dock inte gammal nog så det får vänta några år till.
Men missuppfatta mig inte det ska inte vara några stora grejer om jag nu skaffar en tatuering i framtiden utan jag vill ha typ en liten mindre tatuering som kanske inte märks direkt. Åh, jag vill ha en tatuering!
Eran galna Jenny!

Ja det finns ju mycket att välja mellan, jag skulle dock vilja ha en med någon text under som typ jag vet inte har något med mig att göra typ.

Haha , var bara tvungen !

Asså världens skönaste reklam EVER ! , om ni inte har sett den kolla in den nu !!
// EMMA

Lite för mycket med två va ? ..

Hejsan svejsan i potatismosen ,
haha kom inte på ngt bra  x)
Ligger och kollar på sporten , tro inte att jag är sport intresserad för det är jag verkligen inte , jag väntar på att "Samatha" ska börja.
För att sysselsätta mig själv så gör jag SO , inte så rolig sysselsättning kanske men det funkar.
Tycker faktiskt det här med en gemensam blogg är riktigt roligt.
Varja gång man kollar in bloggen så är det liksom ett inlägg man kan läsa som man inte själv har skrivit det är skoj.
Så jag vet inte om det blir så mycket skrivande i min andra blogg ( eemmas.blogg.se) men vi får se.
Hejdå  // EMMA

I <3 Ryan Sheckler.

Yeeeeeeeees , It's true! Jag älskar Ryan Sheckler för hur himla j*vla f*cking gullig han är mot sin lillebror !!!
Gaaaaaaah , jag dör för Ryan Sheckler!





/ ronja.

Tråk fredag.

Hellu Hellu nya blogg!
Okej så det är Jenny som skriver. Jag är uttråkad och det är Fredag kväll, vilket liv man har va? Jag funderar på att sätta mig och kolla på typ Sex and the City eller något annat liknande. Imorgon är det lördag och då ska jag bara försöka ta det lite lungt och så. Jag har också skrivit i min andra blogg (för att kika in den klicka här) och skrivit att jag kanske inte kommer skriva i den lika ofta. Ska försöka fokusera på den här bloggen ett litet tag nu för att liksom få den startad sen så går jag nog tillbaka till båda bloggarna! Som ni ser så har ni fått några ego bilder på Karin också, haha och det kan ni förvänta er att det kommer att komma fler ;) Nej nu driver jag bara lite med Karin, haha. Men vad ska jag göra jag är liksom uttråkad okej !?
Nej men nu ska jag inte tråka ut er längre,
Jenny

RUBRIK , (det var min rubrik det)

Hejsan alla små töntar,
Sitter och småchattar med Emma och lyssnar på lite härlig musik.
Måste säga att det här med att vi fyra har en blogg är riktigt kul.
Som det nämts tidigare så har vi alla andra en egen blogg men jag skriver inte så mycket i den
eftersom det känns som om jag pratar med mig själv -.-(a)
Och det här med designen och headern överlåter jag till
dom andra brudarna eftersom jag, bokstavligt talat, SUGER på det :)
Ni vet ju lite om mig nu eftersom jag har berättat lite nått inlägg nedanför
men om jag ska vara lite mer , vad man nu kallar det, detaljerad?
Jag är blond och inte direkt smal.
Varken fjortis, emo eller punk utan mera normal.
Blir kallad fjortis bara för jag e blond vilket är väldigt kostigt eftersom typ hälften av alla
invånare på jorden är blonda och som tur är har vi inte så många fjortisar.
Gröngråa ögon, har inte för mycket smink utan en ganska ljus foundation, mascara och dipliner och
du ser mig ofta med ett läppglans som jag kladdar på läpparna.
Herregud det var ju inte lite smink :SxD??
Aja, Ikväll blir det väl Tv-títtar kväll men nu ska jag dra till BEA med Magnus och köpa godis.
Mycket flumm och skratt från mig, eran egna och speciella Karin<333
(lite egobilder på mig )


It's all about me and my style.

Jenny och Karin är två små gnällspikar från Tallis och Svedmyra, haha! Nej men, så farligt är det inte.
Men jag har inte haft tid att titta i bloggen idag då jag varit hemma hos min pojkvän vilket jag iförsig fortfarande är. Tyvärr så har han inte dom programmen som krävs för att fixa någon ''superfin'' design men jag ska försöka att jag göra det ikväll när jag kommer hem. Kommer hem ungefär vid tio eller halv elva så designen kommer jag nog vara klar med någon gång inatt..
Men nu ska vi gå upp och handla mat, så jag skriver nog mer ikväll när jag kommer hem tror jag..
Ni få som läser den här bloggen får ha det sååå bra!

Puss & Kram / Ronja ! <3

Ronja snälla !

hej, detta inlägg är ett skrik på Ronja! Jenny och Karin vill bara säga att dom bilder på oss som är på headern nu får du inte ta på den som du ska fixa! För då kommer vi se till att du kommer bli dödad!

Vi älskar dig gumman <3
Skratt & Flumm från Jenny och Karin

Karin.

Namn: Karin Rosander
Ålder: 13 men 14 i september.
Tre ord om dig själv: Självsäker, Konstig, underbar.
Favorit mat: Det beror helt på vilken dag det är, men en tunnbrödrulle går alltid ner.
Favorit färg: Gul!
Favorit band/artist: Tiger Lou, Damien Rice och Rob Pattinson.
Kändis crush: ROBERT PATTINSON! <333
Gör på din fritid: Massa konstiga saker.
Favorit film: Twilight.
Favorit bok: Alla twilight böcker!
Natt eller dag?: Natt, jag gillar att sova :)
Husdjur: Tre katter med fett på kroppen.
Pojkvän?: MEN VAD FAN TROR DU !?! .. neh -.- (a)
Kan inte leva utan: Jenny ! Yeah right .. xD

Jenny.

Namn: Jenny Lorentzon
Ålder: 13 men 14 i maj.
Tre ord om dig själv: Musikberoende, Konstig, Rolig.
Favorit mat: Ojdå, eh .. tacos?
Favorit färg: SVART!, haha nej jag vet inte.
Favorit band/artist: Jonas Brothers, Paramore och Coldplay.
Kändis crush: Nick Jonas (aa) <33333333
Gör på din fritid: Flummar runt med Karin, kollar på filmer och lyssnar på musik.
Favorit film: Twilight och The notebook.
Favorit bok: De twilight böcker jag läst.
Natt eller dag?: Natt, jo jag är ganska trött på dagarna -.-
Husdjur: En liten skit katt som går med namnet Ruffe.
Pojkvän?: Nope, men i mina drömmar.
Kan inte leva utan: Datorn (a) -.-

Från dom roligaste personerna i världen!

Hellå!
Jenny och Karin här. Just nu så sitter vi och lyssnar på Jonas Brothers, ( Jennys favoritband, dom är bäst!) och vi kom hem för en stund sedan när vi var och lämnade tillbaka en film. Det är fredag och vi njuter som bara den. Som ni ser så har Emma fixat våran design lite. Men eftersom att Ronja är världsbäst på att fixa design och sånt så kanske hon fixar om den senare vi får se! Nu har vi dock inte så mycket mer att skriva om men vi bjuder på en bild på oss själva!
Flumm & Skratt från Jenny och Karin

Jenny & Karin kallas även konstiga i många tillfällen!

Stog inte ut

Hejsan ,
nu har jag fixat en ny header , jag stog inte ut med den där vanliga men får direkt med stilmallen , och tjejer ni får göra om den om ni vill jag gjorde den bara lite snabbt nu.

// EMMA

Engelska med Henrik

Sitter vid mitt bord i klassen tillsammans med Karin, Jenny och Linnea. Som rubriken säger så har vi Engelska med Henrik, vi har precis skrivit om Shreckfilmen som vi såg med klassen förra veckan, man skulle skriva vad man tyckte var bra och dåligt och så.
Nu när vi är klara med det så ska vi lyssna på en valfri låt på Engelska och översätta den till Engelska. Vet inte riktigt hur det kommer gå. Men jag har valt Jonas Brothers - Year 3000. Om man sjunger låter det väl lite smått sjuk refrängen kommer låta ungefär ''Jag har varit i år 3000, inte mycket har förändrats men dom lever under vatten, och mitt barn barn barn barnbarn mår bra'' Haha, fyf*n vad sjukt det låter.. Nu måste jag jobba på iallafall så skriver jag mer senare idag.

XOXO / Ronja.

Vilken överaskning ...

... Helt plötsligt har man en till bogg x) ,  fick ett sms av jenny som var ungefär så här " du har nu en blogg med mig karin och ronja" ,  haha , så nu får man försöka att skriva i båda två , vet inte riktigt hur det kommer bli med skrivandet i den här bloggen eftersom jag har fullt sjå med min andra blogg men jag kommer försöka att skriva lite i båda bloggarna och eftersom det är tre till som jag delar bloggen med så kommer det nog ändå komma in inlägg då och då.

// EMMA

JJEERRKK

Hellu!
Vi är fyra tjejer som fick damp och skapade en blogg tillsammans.
Våra namn är Jenny, Emma, Ronja och Karin. Som ni ser så har vi då satt ihop våra namn till jjeerrkk. Och vi är mycket väl medvetna om att det betyder idiot. Vi träffades i höstas när vi alla började i distra skola som ligger bakom globen i slakthusområdet. Tre av oss kände redan varandra sedan innan.

Vi bor inom Stockholm och är alla 95:or, för er som inte kan matte så betyder det att vi är 13 år men fyller 14 i år. Här ska vi försöka skriva så mycket som möjligt även om vi alla har andra bloggar. Vi kommer att skriva om våran vardag, kläder, musik, filmer och annat som kommer upp i våra huvuden.

RSS 2.0